Κόσμος

Τρόμος σε σχολείο! Τρύπησε με σύριγγα συμμαθητές του για πλάκα – 7 παιδιά στο νοσοκομείο

Ένας μαθητής σε γυμνάσιο του Σίδνεϊ της Αυστραλίας τσίμπησε με βελόνα σύριγγας συμμαθητές του για "αστείο", με αποτέλεσμα επτά από αυτούς να χρειάζεται να υποβληθούν σήμερα σε αιματολογικές εξετάσεις, ανακοίνωσαν οι αυστραλιανές αρχές.

Περιπολικά και ασθενοφόρα κλήθηκαν στο γυμνάσιο Πλάμπτον, σε προάστιο του δυτικού Σίδνεϊ, έπειτα από πληροφορίες ότι μαθητές του είχαν δεχτεί επίθεση με μαχαίρι. Οι αρχές ανακάλυψαν ότι τα παιδιά είχαν τρυπηθεί από βελόνα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας της Νέας Νότιας Ουαλίας, “ένας μαθητής έκανε ένα υποτιθέμενο αστείο με βελόνα. Οι επτά μαθητές θα μεταβούν σε ιατρικό κέντρο για να υποβληθούν σε προληπτικές εξετάσεις”.

Οι μαθητές έφεραν τσιμπήματα στα χέρια και στα πόδια. Η αστυνομία δεν έχει ακόμη επικοινωνήσει με τον φερόμενο ως δράστη.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πέθανε η Ιταλίδα ηθοποιός, Λέα Μασάρι – Είχε παίξει στο πλευρό των Αλέν Ντελόν και Ομάρ Σαρίφ
Η καταξιωμένη καλλιτέχνης άδησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 91 ετών - Συνεργάστηκε με σκηνοθέτες όπως ο Λουί Μαλ, ο Μικελάντζελο Αντονιόνι, οι αδελφοί Ταγιάνι, ο Φράνκο Ρόζι
H Λέα Μασάρι