Κόσμος

Αδιανόητο θράσος παιδεραστή στο δικαστήριο – «Eνεργούσα με…παιδισμό»

Εμβρόντητοι έμειναν ακόμα και οι έμπειροι δικαστές από τα επιχειρήματα που προέβαλε ο 37χρονος προκειμένου να δικαιολογήσει τις αρρωστημένες ορέξεις και πράξεις του εις βάρος της άτυχης 10χρονης, σε μια προσπάθεια ανατροπής της ποινής που του είχε επιβληθεί πρωτόδικα.

Το Εφετείο, σε συμφωνία με το Κακουργιοδικείο, υπέδειξε ότι ο 37χρονος «ενήργησε με μεθοδευμένο τρόπο δράσης για επίτευξη του στόχου του να προσεγγίσει την ανήλικη, ένα από τα τρία ορφανά από πατέρα παιδιά, εκμεταλλευόμενος την εξ αγχιστείας συγγενική σχέση με την οικογένεια και τις ιδιαίτερες αδυναμίες του παιδιού, με σκοπό να την καθηλώσει στις ορέξεις του και να την ελέγχει πλήρως, έχοντας πλήρη επίγνωση των πράξεών του»

Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ στο newsit.com.cy

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αποτροπιασμός για τη νέα φωτογραφία με τον Τζέφρι Επστάιν – Η συζήτηση με φίλους και η γυναίκα κάτω από το τραπέζι
Μια γυναίκα εμφανίζεται να βρίσκεται στο πάτωμα κάτω από το τραπέζι, στραμμένη προς τον τοίχο, με το σώμα της εκτεθειμένο με τρόπο που προκαλεί αποτροπιασμό
Νέα φωτογραφία ντροπής με τον Τζέφρι Επστάιν 6