Κόσμος

Εκλογές ΗΠΑ: Nεκρός ιδιοκτήτης οίκου ανοχής κέρδισε τον αντίπαλό του στη Νεβάδα

Ο Ντένις Χοφ πέθανε στις 16 Οκτωβρίου μετά από ένα διήμερο ξέφρενο πάρτι στον οίκο ανοχής που διατηρούσε για να γιορτάσει τα 72α γενέθλιά του.

Το όνομα του Ντένις Χοφ παρά τον θάνατό του δεν σβήστηκε από τα ψηφοδέλτια και έτσι κατάφερε να κερδίσει όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ την αντίπαλό του Λέσια Ρομανόφ στις εκλογές για το τοπικό κοινοβούλιο της Νεβάδα.

Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι στα εκλογικά κέντρα υπήρχαν παντού ταμπέλες που προειδοποιούσαν τους ψηφοφόρους ότι ο Χοφ είναι νεκρός. Όμως, οι ψηφοφόροι δεν πτοήθηκαν. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι ο Χοφ πήρε το 68,3% των ψήφων και η Ρομανόφ μόλις το 32%.

Τώρα, η θέση στο τοπικό κοινοβούλιο θα κηρυχθεί χηρεύουσα, αφού ο νικητής είναι νεκρός και ο Επίτροπος της Επαρχίας θα ξεκινήσει τις διαδικασίες για να βρεθεί ο αντικαταστάτης του.

dennoxhof

ΦΩΤΟ: REUTERS

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στη δημοσιότητα όλα τα ονόματα που αναφέρονται στα έγγραφα Επστάιν – Ανάμεσά τους οι Κιμ Καρντάσιαν, Κερτ Κομπέιν και Ρόμπερτ ντε Νίρο
Η αναφορά των ονομάτων δεν σημαίνει απαραίτητα κάποια εμπλοκή στην υπόθεση καθώς θα μπορούσαν να είναι ακόμη και αναφορές σε δημοσιεύματα στους φακέλους της έρευνας
Τζέφρι Επστάιν
CBS: Ο Τραμπ έδωσε το «πράσινο φως» στο Ισραήλ για χτύπημα στο Ιράν, αν αποτύχουν οι συνομιλίες για τα πυρηνικά
Ο Νετανιάχου έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι οποιαδήποτε συμφωνία με το Ιράν θα πρέπει να περιλαμβάνει όχι μόνο περιορισμούς στο πυρηνικό πρόγραμμα, αλλά και στο βαλλιστικό οπλοστάσιο
Τραμπ και Νετανιάχου