Κόσμος

Μασσαλία: Για τέταρτη μέρα βγάζουνε νεκρούς από τις δύο γκρεμισμένες πολυκατοικίες

Συνεχίζει να ανεβαίνει ο τραγικός απολογισμός από την κατάρρευση των δύο πολυκατοικιών στη Μασσαλία τη Δευτέρα (5.11.2018).

Όπως ανακοίνωσαν απόψε οι εισαγγελικές αρχές στη Μασσαλία, άλλος  ένας άνθρωπος ανασύρθηκε νεκρός από τα συντρίμμια, ανεβάζοντας έτσι τον αριθμό των θυμάτων σε επτά.

Μετά την κατάρρευση των δύο κτιρίων στην οδό Ομπάν, το πρωί της Δευτέρας (5.11.2018), έχουν ανασυρθεί από τα συντρίμμια νεκροί πέντε άνδρες και δύο γυναίκες.

Οι τοπικές αρχές δεν ήταν σε θέση να γνωρίζουν τον ακριβή αριθμό των ανθρώπων που βρίσκονταν στα κτίρια αυτά, στα οποία ήταν γνωστό ότι έβρισκαν καταφύγιο πολλοί άστεγοι της πόλης.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα