Ελλάδα

Ένταση στο υπουργείο Οικονομικών σε συγκέντρωση της ΠΟΕΔΗΝ

Ένταση επικράτησε στην είσοδο του υπουργείου Οικονομικών όταν μέλη της ΠΟΕΔΗΝ επιχείρησαν να μπουν στο υπουργείο.

Οι αστυνομικοί εμπόδισαν την είσοδο στα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ και ακολούθησε ένταση. Περίπου 70 μέλη της ΠΟΕΔΗΝ έχουν συγκεντρωθεί από νωρίς στο υπουργείο Οικονομικών διαμαρτυρόμενοι για την υποχρηματοδότηση της Υγείας.

YGEIAS SANO YGEIAS SANO

Τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ μιλούν για δαπάνες και κονδύλια στον κλάδο της υγείας που είναι στα ίδια περίπου επίπεδα λιτότητας με την περυσινή περίοδο.

Έτσι σκόρπισαν σανό για να δείξουν ότι οι εργαζόμενοι “δεν τρώνε σανό” και ζητούν να διαγραφούν από το Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων οι Δημόσιες Μονάδες Υγείας και Πρόνοιας, αυξήσεις στους μισθούς, διατήρηση και επέκταση του Ανθυγιεινού Επιδόματος, ενταξη στα ΒΑΕ, προσλήψεις και άύξηση των Δημόσιων Δαπανών για την Υγείας στο μέσο όρο των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ρεπορτάζ: Ε. Μιλή

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Οι δικαστικές αρχές ήξεραν από τον Νοέμβριο του 2024 για τα τρία βίντεο της εμπορικής αμαξοστοιχίας στα Τέμπη» - Νέες αποκαλύψεις για την τραγωδία
Τα τρία βίντεο παρουσιάστηκαν τέσσερις μήνες αργότερα, τον Φεβρουάριο του 2025, αλλά για άγνωστο λόγο δεν δημοσιοποιήθηκαν νωρίτερα
Σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη 4
«Ο 22χρονος δράστης έχει γενικά περίεργη συμπεριφορά» λέει ο θείος του αστυνομικού που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι στην Χαλκιδική
«Χτύπησε το κουδούνι, βγήκε ο ανιψιός μου και του επιτέθηκε αμέσως. Ευτυχώς δεν κατάφερε να τον τραυματίσει σοβαρά» λέει ο θείος του αστυνομικού
Μηχανή της αστυνομίας
Αγωγή 500.000 ευρώ από την Εθνική Πινακοθήκη στον Νίκο Παπαδόπουλο για τους βανδαλισμούς – «Από μισό ευρώ να βάλουν 1.000.000 Χριστιανοί, τα μαζέψαμε»
«Μου κόψανε το μισό μισθό για τα βέβηλα έργα που κατέβασα. Και καλά έκανα που τα κατέβασα, μακάρι να με αξιώσει ο θεός να τα ξανακατεβάσω»
Ο Νίκος Παπαδόπουλος 25