Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Προϋπολογισμός: Ο Μητσοτάκης “χάρισε” υπουργική καρέκλα στον Χουλιαράκη! video

Μητσοτάκης
Φωτογραφία: Eurokinissi

Με ένα απρόοπτο και… εκατέρωθεν γέλια ξεκίνησε την ομιλία του πριν την ψήφιση του προϋπολογισμού στην Βουλή ο αρχηγός της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Είναι η στιγμή που ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, ανεβαίνει στο βήμα της Βουλής για την ομιλία του, πριν την ψήφιση του προϋπολογισμού.

Ο αρχηγός της ΝΔ ξεκίνησε με σύστημα… φουλ επίθεση και αρχικά αναφέρθηκε στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Χουλιαράκη, ο οποίος και είχε τον λόγο αμέσως πριν τον ίδιο.

Και τότε έκανε ένα… λαθάκι. Συγκεκριμένα είπε, αναφερόμενος στον κ. Χουλιαράκη: “Καθώς τον παρακολουθούσα, σκεφτόμουν κύριε Χουλιαράκη εσείς δεν ήσασταν υπουργός και το πρώτο εξάμηνο του 2015;”.

Εκείνη την στιγμή από τα υπουργικά έδρανα ακούστηκαν πολλά… όχι (!) μιας και ο Γιώργος Χουλιαράκης ανέλαβε υπουργικά καθήκοντα μετά το… θυελλώδες πρώτο εξάμηνο εκείνης της χρονιάς.

Εκείνος, μάλιστα, που δείχνει να αντιδρά περισσότερο είναι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος ανοίγει τα χέρια του, ενώ και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, φαίνεται να γελά.

Τότε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πέρασε στην αντεπίθεση: “Δεν ήσασταν. Έκανα λάθος. Ζητώ συγννώμη. Το αποκηρύσσετε λοιπόν. Δεν πειράζει, ήταν πρωθυπουργός ο κύριος Τσίπρας κι αυτό δεν αλλάζει τα πράγματα. Ο έχων την βασική ευθύνη“.

Δείτε το βίντεο με το… λάθος που κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις