Ελλάδα

Θρίλερ στη Μάνδρα! Το ποτάμι ξέβρασε σκελετό ένα χρόνο μετά τις πλημμύρες! – video

Ένας χρόνος και κάτι έχει περάσει από τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα στις 15 Νοεμβρίου του 2017 και το θέμα των αγνοούμενων ανοίγει και πάλι!

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία όπως αναφέρει το δελτίο του ΑΝΤ1, παρακολουθεί τις έρευνες των αρχών στην Μάνδρα για την ανάσυρση ενός ανθρώπινου σκελετού που ξέβρασε το ποτάμι στην περιοχή Σούρες.

Ο σκελετός βρέθηκε στο ρέμα της Σωτήρος από δυο κυνηγούς και και κανείς δεν ξέρει αν πρόκειται για ακόμη ένα θύμα της φονικής πλημμύρας στη Μάνδρα.

Κάτοικοι μιλάνε στον ΑΝΤ1, ξαναθυμούνται την φρίκη που έζησαν στις 15 Νοεμβρίου του 2017 και εκφράζουν τους φόβους τους πως υπάρχουν ακόμη αγνοούμενοι που είναι στα αζήτητα! 25 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τις πλημμύρες στη Μάνδρα και οι κάτοικοι ακόμη προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους.

Και όπως λένε εξακολουθούν να νοιώθουν ανοχύρωτοι και πως παρά το γεγονός ότι ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός, ακόμη δεν έχουν καταφέρει να επουλώσουν τις πληγές τους και να γιατρέψουν τις πληγές τους για τον χαμό των δικών τους ανθρώπους!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Καμπανάκι» Αρναούτογλου για 4 περιοχές με τσουχτερό κρύο και θυελλώδεις βοριάδες - Έρχεται ψυχρή εισβολή την Πρωτοχρονιά
Σφοδροί άνεμοι σε επίπεδα θύελλας και έντονο κρύο στην αίσθηση κυρίως την Κυριακή και κατά διαστήματα τη Δευτέρα στις συγκεκριμένες περιοχές προβλέπει ο γνωστός μετεωρολόγος
Καιρός
Καιρός αύριο: Θυελλώδεις άνεμοι έως 9 μποφόρ στο Αιγαίο – Βροχές σε Ήπειρο, Θεσσαλία Κρήτη και Εύβοια
Η θερμοκρασία θα φθάσει στα βόρεια τους 10 με 13 βαθμούς, στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 14 με 16, στα δυτικά τους 15 με 16 και στην νησιωτική χώρα τους 16 με 18 βαθμούς Κελσίου
Καιρός