Κόσμος

Ερντογάν: Θα ρίξουμε τους Έλληνες στην θάλασσα – Νέες απίστευτες προκλήσεις

Νέες απίστευτες προκλήσεις από Ερντογάν. "Θα ρίξουμε τους Έλληνες στην θάλασσα". "Νοστάλγησε"... την καταστροφή της Σμύρνης.

Για μια ακόμα φορά επέλεξε να προκαλέσει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος στην ανακοίνωση των υποψηφίων του κόμματος του στην Σμύρνη απήγγειλε τους στίχους ενός παραδοσιακού τραγουδιού που… εξυμνεί την σφαγή των Ελλήνων!

“‘Ομορφη Σμύρνη, δεν φεύγει ο καπνός. Την ημέρα στην φαντασία μου, το βράδυ στη σκέψη μου. Η αλεπού δεν μπορεί να μπει στο κρεβάτι του λιονταριού. O τιποτένιος Έλληνας δεν θα τα καταφέρει. Θα ρίξω τους Έλληνες στη θάλασσα”

“Θα τους ρίξουμε ξανά στην θάλασσα”

Ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί, καθώς τόνισε πως δεν θα διστάσουν να… ρίξουν ξανά τους Έλληνες στη θάλασσα, λέγοντας πως οι “τιποτένιοι” που βρίσκονται εντός κι εκτός Σμύρνης δεν πρέπει να πραγματοποιήσουν τους σκοπούς τους.

Μάλιστα ο Τούρκος πρόεδρος ανέφερε πως το τραγούδι αυτό γράφτηκε κατά την… κατοχή των Ελλήνων στην Σμύρνη.

Δείτε το βίντεο που μετέδωσε το δελτίο του Open

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
NYT: «Καμία συμφωνία και καμία συνέπεια για τον Πούτιν» – Όσα κατάφερε να κερδίσει από τη συνάντηση του με τον Τραμπ
Ο Ρώσος κατάφερε να μπει ξανά ανάμεσα στους νομιμοποιημένους ηγέτες και να κερδίσει τα πολυτιμότερα «δώρα»: χρόνο και αναστολή των συζητήσεων για νέες κυρώσεις
Βλαντιμίρ Πούτιν 15
Ζελένσκι: Προοπτική διαλόγου για το εδαφικό, μόνο αν η Ουκρανία είναι στο τραπέζι – Πιέζει για συνάντηση με Πούτιν και Τραμπ
Ο Ουκρανός ξεκαθάρισε πως η θέση της Ουκρανίας είναι να επιτευχθεί μία πραγματική και διαρκής ειρήνη με τη Ρωσία και όχι μία παύση του πυρός
Βολοντίμιρ Ζελένσκι 5