Πολιτική

Στην Αθήνα η επίτροπος Κορίνα Κρέτσου

Η επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής Κορίνα Κρέτσου επισκέπτεται σήμερα στην Αθήνα «για να συζητήσει τρόπους με τους οποίους η πολιτική συνοχής μπορεί να στηρίξει περαιτέρω την ελληνική οικονομία και την περιφερειακή ανάπτυξη στη χώρα».

Στο πλαίσιο αυτών των επιδιώξεων, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, συναντάται σήμερα με τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστο Σπίρτζη και αύριο με τον υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Γιάννη Δραγασάκη, καθώς και με τον υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθη Γιαννακίδη.

Την Κυριακή, η κ. Κρέτσου θα συμμετάσχει σε διάλογο με τους πολίτες για το μέλλον της Ευρώπης στην Ολυμπία, μαζί με τον Επίτροπο Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας,  Δημήτρη Αβραμόπουλο.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Βραχυκύκλωμα» από τα μπλόκα των αγροτών δέκα μέρες πριν τα Χριστούγεννα: Τα αιτήματα και οι κοινωνικές αντιδράσεις
Ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης προειδοποίησε ότι τα μπλόκα που στρέφονται εναντίον άλλων κοινωνικών ομάδων οδηγούν στην υπονόμευση των αιτημάτων των αγροτών
Μπλόκο αγροτών 13
Ο Στέφανος Κασσελάκης συγκαλεί έκτακτο συνέδριο για την τύχη του Κινήματος Δημοκρατίας – Στον «αέρα» το κόμμα
«Στις 7 και 8 Φεβρουαρίου, στο Έκτακτο Συνέδριο που συγκαλώ, θα πάρουμε όλοι μαζί την απόφαση για το μέλλον του Κινήματος Δημοκρατίας», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης
Στέφανος Κασσελάκης
21
Φλωρίδης: Το πολιτικό σύστημα μεταφέρει τις αδυναμίες τους στη Δικαιοσύνη, προκαλώντας απαξίωση και πλήγμα στη Δημοκρατία
Η γενική συνέλευση εξέδωσε ομόφωνο ψήφισμα με το οποίο οι εισαγγελείς «καταδικάζουν κάθε προσπάθεια απαξίωσης και στοχοποίησης των εισαγγελικών λειτουργών, με αφορμή τους χειρισμούς τους σε συγκεκριμένες υποθέσεις»
Γιώργος Φλωρίδης