Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Χρηστίδης: Πρόεδρος της Δημοκρατίας από τον προοδευτικό χώρο

Χρηστίδης: Πρόεδρος της Δημοκρατίας από τον προοδευτικό χώρο

Πρόσωπο του προοδευτικού χώρου ώστε να υπάρξει στροφή στην πορεία της χώρας θα στηρίξει το ΚΙΝΑΛ όπως επισήμανε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Παύλος Χριστίδης.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Π. Χριστίδης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι “εμείς θα προτείνουμε Πρόεδρο από τον προοδευτικό χώρο και έχει έρθει η ώρα η Ελλάδα να ζήσει μια μεγάλη αλλαγή”.

Υπογράμμισε ότι “υπάρχει πλήρης ταύτιση του κ. Τσίπρα με την κ. Σπυράκη στο πού θέλουν να πάνε τη χώρα”, κατηγορώντας τον κ. Τσίπρα πως “εμπλέκει τον θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας στα μικροκομματικά του παιχνίδια» και επισημαίνοντας ότι η πρόθεσή του «να στηρίξει πολιτικό πρόσωπο από συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, που εκφράζει τη συντήρηση στη χώρα, δείχνει σε ποια κατεύθυνση θέλει να στείλει τη χώρα”.

“Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει έναν συγκεκριμένο συμβολισμό. Δεν υπάρχει ζήτημα σε ό,τι αφορά το φυσικό πρόσωπο. Εμείς, στο Κίνημα Αλλαγής, με τις όποιες διαφωνίες που μπορεί να έχουμε στη διάρκεια της πορείας του, όταν κάποιος αναλαμβάνει τον θεσμικό ρόλο του Προέδρου της Δημοκρατίας ξέρουμε πώς να σταθούμε. Αυτό δεν το έκανε ο κ. Τσίπρας, ο κ. Καμμένος, ο κ. Σκουρλέτης και πολλοί ακόμη, όταν έλεγαν στον κ. Κάρολο Παπούλια αυτά τα οποία έλεγαν. Η ουσία είναι πως Τσίπρας και Σπυράκη ταυτίζονται, εμείς είμαστε στην άλλη μεριά και λέμε, προοδευτικός Πρόεδρος για να έχουμε και τον συμβολισμό και την ουσία για το πού πρέπει να πάει η χώρα”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χρηστίδης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις