Ελλάδα

Νεαρός άνδρας απειλούσε να αυτοκτονήσει στα Εξάρχεια

Αίσιο τέλος είχε το περιστατικό με ένα νεαρό που απειλούσε να αυτοκτονήσει στα Εξάρχεια.

Ο νεαρός ήταν είναι σε πολυκατοικία επί της οδού Οικονόμου 27 στα Εξάρχεια. Σύμφωνα με πληροφορίες μιλούσε γαλλικά και για τον λόγο αυτό ήταν δύσκολο να συνεννοηθούν μαζί του. Τελικά μεταπείστηκε και μετά από αρκετή ώρα δεν έκανε πράξη τις απειλές του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Έσπασαν τζάμι για να μπουν και πήραν ό,τι βρήκαν, τα διέλυσαν όλα» λέει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που διέρρηξαν άγνωστοι στη Βάρη
«Ήταν τρεις, αλλά μέσα στο αυτοκίνητο ήταν πέντε άτομα. Παρακολουθούσαν τη γειτονιά, τους είχαμε πάρει χαμπάρι, μας φαίνονταν περίεργοι»
Το σπασμένο τζάμι από το οποίο εισέβαλαν στο σπίτι οι διαρρήκτες