Κόσμος

Απασφάλισε ο Κοέν για Τραμπ: “Είναι ρατσιστής, απατεώνας, ντρέπομαι που συνεργάστηκα μαζί του!”

Άρχισε η πολυαναμενόμενη κατάθεση του Μάικλ Κοέν ενώπιον Επιτροπής της αμερικανικής Βουλής των Αντιπροσώπων άρχισε σήμερα.

Ο Μάικλ Κοέν είναι πρώην δικηγόρος του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και αναμένεται να προχωρήσει σε αποκαλύψεις για τον επιχειρηματία και ισχυρό άνδρα της χώρας.

Βρίσκομαι εδώ για να πω στον αμερικανικό λαό αυτά που ξέρω για τον πρόεδρο Τραμπ. Μετανιώνω για την ημέρα που είπα ναι στον κ. Τραμπ. Ντρέπομαι που συνεργάσθηκα μαζί του”, δήλωσε αρχικά ο κ. Κοέν όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ ενώ σύμφωνα με την dailymail χαρακτήρισε τον Ντόναλντ Τραμπ ως ρατσιστή και απατεώνα. 

«Ο αμερικανικός λαός μπορεί να κρίνει ο ίδιος την αξιοπιστία» του Μάικλ Κοέν, ο οποίος έχει καταδικασθεί σε φυλάκιση τριών ετών για φορολογική απάτη, ψευδορκία και παραβίαση του εκλογικού νόμου, δήλωσε κατά την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας ο Δημοκρατικός πρόεδρος της ερευνητικής επιτροπής της Βουλής των Αντιπροσώπων Ιλάιτζα Κάμινγκς.

Πηγή: dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Μπριζίτ Μακρόν δεν μετανιώνει για το «βρωμιάρες σκύλες» για τις ακτιβίστριες: «Λυπάμαι αν τις πλήγωσα, αλλά ήμουν ο εαυτός μου»
Ναι, είμαι η σύζυγος του προέδρου της Δημοκρατίας, αλλά πάνω απ’ όλα είμαι ο εαυτός μου. Και όταν βρίσκομαι σε ιδιωτικό χώρο, μπορώ να χαλαρώσω» είπε ακόμα η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας
Η Μπριζίτ Μακρόν
«Οι γιοι και οι κόρες της Βρετανίας πρέπει να είναι έτοιμοι να πολεμήσουν» - Σοκαριστική προειδοποίηση από τον αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων
Ο Νάιτον είπε ότι αν και «ο στόχος μας πρέπει να είναι να αποφύγουμε τον πόλεμο», η Βρετανία θα πρέπει να ενθαρρύνει περισσότερους ανθρώπους να είναι έτοιμοι για να πολεμήσουν
Βρετανοί στρατιώτες 23
Ζευγάρι προσπάθησε να αφοπλίσει τον έναν από τους 2 δράστες πριν το μακελειό στο Σίδνεϊ και σκοτώθηκε – Νέο βίντεο
Κίνητρο των δραστών μοιάζει να ήταν «η ιδεολογία του Ισλαμικού Κράτους», δήλωσε ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας - Ερευνάται ταξίδι των δραστών στις Φιλιππίνες πριν από τη σφαγή
Παραλία Σίδνεϊ