Κόσμος

Σε δίκη η μητέρα του Ματέο Ρέντσι!

Οι γονείς του Ματέο Ρέντσι είχαν τεθεί σε κατ' οίκον περιορισμό την προηγούμενη εβδομάδα.

Η μητέρα του ιταλού πρώην πρωθυπουργού Ματέο Ρέντσι Λάουρα Μπόβολι παραπέμφθηκε σε δίκη από την ιταλική δικαιοσύνη, με την κατηγορία συμμετοχής σε δόλια χρεοκοπία.

Οι κατηγορίες για οικονομικές ατασθαλίες

Σύμφωνα με τον Τύπο η παραπομπή αυτή συνδέεται και με την έκδοση αποδείξεων, ενώ δεν είχαν εισπραχθεί τα ανάλογα χρήματα. Εξαιτίας οικονομικών ατασθαλιών στην διαχείριση της επιχείρησής τους, οι γονείς του Ρέντσι ετέθησαν, την περασμένη εβδομάδα, σε κατ΄οίκον περιορισμό.

Συμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η δίκη με κατηγορούμενη την Λάουρα Μπόβολι πρόκειται να ξεκινήσει στην πόλη Κούνεο στις 19 Ιουνίου. Ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι έχει δηλώσει ότι θέλει να κριθούν το γρηγορότερο δυνατό, οι γονείς, του, από την δικαιοσύνη, προσθέτοντας, όμως, ότι θεωρεί πως θα αποδειχθεί ότι είναι αθώοι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συνάντηση Τραμπ – Πούτιν στην Αλάσκα: «Παγωμένη» υποδοχή στους δύο ηγέτες ετοιμάζουν οι κάτοικοι
Η σύνοδος για τις 15 Αυγούστου ενδέχεται να προκαλέσει ανάμεικτα συναισθήματα σε μια πολιτεία με ιστορικούς δεσμούς με τη Ρωσία, αλλά και έντονη ψύχρανση στις σχέσεις από το 2022, σύμφωνα με τους New York Times
Ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Βλαντίμιρ Πούτιν 6
230 μετασεισμοί και 2 αγνοούμενοι μετά τον σεισμό στην Τουρκία - Ισοπεδωμένα κτίρια και εικόνες καταστροφής
Ο δήμαρχος του Σιντιργκί, Σερκάν Σακ, δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό HaberTürk ότι δεν έχουν εντοπιστεί δύο από τους έξι ανθρώπους που βρίσκονταν σε τριώροφο κτίριο που κατέρρευσε
Ισοπεδωμένα κτίρια μετά τον σεισμό στην Τουρκία