Πολιτική

Συλλυπητήρια του ΚΚΕ για τον θάνατο του πυροσβέστη

Το ΚΚΕ εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους συναδέλφους του πυροσβέστη Δημήτρη Τσαλή, που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς στη Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου, στη Θεσσαλονίκη.

Εκφράζει επίσης τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση στον πυροσβέστη, που μεταφέρθηκε στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, με αναπνευστικά προβλήματα από το ίδιο συμβάν.

Το ΚΚΕ τονίζει ότι «όλα αυτά αποδεικνύουν, με τραγικό τρόπο, τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες οι πυροσβέστες επιτελούν τα καθήκοντα τους».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Κοντογιαννίδης για Αλέξη Τσίπρα: Γνωστός φέρελπις αποτυχημένος του παρελθόντος οραματιστής με αυταπάτες
Επέκρινε τον πρώην πρωθυπουργό για την πρόσφατη δήλωσή του ότι η επόμενη κυβέρνηση θα φορολογήσει τους πλούσιους, αποκαλώντας τη θέση αυτή «λαϊκίστικη π@π@ρι@»
Παύλος Κοντογιαννίδης
6