Πολιτική

Στο Φόρουμ των Δελφών υπό το βλέμμα του Κυριάκου η Μαρέβα [pics]

Κοντά στη Μαρέβα Γκραμπόφσκι και τη συμμετοχή της στο Φόρουμ των Δελφών ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ παρακολούθησε διά ζώσης τη συζήτηση της συζύγου του με τον Στιβ Βρανάκη (υψηλόβαθμο στέλεχος της Google με καταγωγή από την Κρήτη) και μάλιστα από τις πίσω σειρές στην αίθουσα «Απόλλων» του ξενοδοχείου «Αμαλία».

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν πώς η Ελλάδα μπορεί ν’ αποτελέσει ένα ελκυστικό προϊόν μέσα από έξυπνες επιχειρηματικές ιδέες, με την Μαρέβα Γκραμπόφσκι να τονίζει ότι πρέπει να γίνει rebranding της χώρας και να εμπλουτιστούν ο ήλιος και η θάλασσα με τον πολιτισμό και την κληρονομιά της Ελλάδας.

mitsotakis mareva delfoi

Αυτό κάνει, όπως είπε, η εταιρεία της Zeus & Dione, η οποία ειδικεύεται στο χώρο της μόδας. Το συντονισμό του πάνελ έκανε ο εικαστικός καλλιτέχνης Πολύδωρος Καρυοφύλλης, γνωστός και ως Poka-Yio.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Δένδιας: «Η Ελλάδα οφείλει να έχει το βλέμμα της από το Γιβραλτάρ μέχρι τον Ινδικό Ωκεανό» – Τι είπε για Τουρκία
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έφερε ως παράδειγμα την πρόσβαση στη διώρυγα του Σουέζ, χαρακτηρίζοντάς την «ζήτημα επιβίωσης» για την Ελλάδα και τα λιμάνια της χώρας μας
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο πεσόντων των δύο Παγκοσμίων Πολέμων – «Φόρος τιμής σε όσους θυσιάστηκαν»
«Με την από κοινού κατάθεση στεφάνων, αποτίουμε φόρο τιμής σε όλους όσους υπηρέτησαν και θυσιάστηκαν» έγραψε σε ανάρτησή της η Αμερικανίδα πρεσβευτής
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ 5
«Μπρα ντε φερ» αγροτών και κυβέρνησης στην Αθήνα μετά το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: «Αγώνας δρόμου» για να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα πληρωμών
«Οι πραγματικοί δικαιούχοι θα λάβουν τις επιδοτήσεις τους. Η καθυστέρηση των πληρωμών οφείλεται αποκλειστικά στην υποχρέωση να γίνουν οι ενδεδειγμένοι έλεγχοι, όπως ζητά με δύο επιστολές της η Ευρωπαϊκή Ένωση»
EUROKINISSI