Πολιτική

Εκλογές 2019: Υποψήφιος ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Ιάκωβος Μυλωνάς

Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και θεατρικός συγγραφέας Ιάκωβος Μυλωνάς θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές με τον Γιάννη Σγουρό

Άλλο ένα άτομο από τον χώρο της τέχνης εντάχθηκε στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής» του Γιάννη Σγουρού. Πρόκειται για τον ηθοποιό, σκηνοθέτη και θεατρικό συγγραφέα Ιάκωβο Μυλωνά, ο οποίος κατεβαίνει στην Περιφερειακή Ενότητα Νοτίου Τομέα Αθηνών.

Ο Ιάκωβος Μυλωνάς γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε στο Θέατρο Τέχνης Κάρολου Κουν με υποτροφία.

Έχει παίξει στην Επίδαυρο και στο Ηρώδειο σε πολλές παραγωγές του Θεάτρου Τέχνης και έχει πάρει μέρος σε πάρα πολλά θεατρικά έργα, κινηματογραφικές παραγωγές και σε πολλά σήριαλ, ενώ διατηρούσε δικές του εκπομπές στο ραδιόφωνο.

[read4more]

Ο ίδιος έχει γράψει 10 θεατρικά έργα, τα περισσότερα από τα οποία αγγίζουν ευαίσθητα θέματα για την ελληνική κοινωνία. Τα έργα του έχουν παρουσιαστεί πολλές φορές για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Για την προσφορά του στον πολιτισμό έχει βραβευτεί από την Unesco Πειραιώς και Νήσων.

Έχει δημιουργήσει έναν χώρο πολιτισμού, τέχνης, δραματοθεραπείας και παιχνιδιού στο Παλαιό Φάληρο, από τον Οκτώβριο του 2018.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: Κατ’ ιδίαν ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών για τη Μέση Ανατολή, συνάντηση την Τρίτη με Ανδρουλάκη
Ο πρωθυπουργός θα τοποθετηθεί την Τετάρτη (04.03.2026) στη Βουλή στη συζήτηση για την επιστολική ψήφο των αποδήμων – Ενημέρωση της Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών από τον Γιώργο Γεραπετρίτη
Μητσοτάκης και Ανδρουλάκης 8