Πολιτική

Χανιά: Η Μαρέβα στο Ενετικό λιμάνι – Χαλάρωση και ευχές σε γαλάζια στελέχη

Στα Χανιά η σύζυγος του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα. Ήπιε καφέ στο Ενετικό λιμάνι με θέα το φάρο και δεν παρέλειψε να δώσει ευχές στους υποψηφίους για τις εκλογές.

 Παρέα με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κρήτης Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη, τον Γ.Γ. του Δήμου Χανίων και – πιθανόν – υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ στα Χανιά Δημήτρη Φραγκάκη, τον βουλευτή ΝΔ Ρεθύμνου Γιάννη Κεφαλογιάννη και την υποψήφια ευρωβουλευτή με τη ΝΔ Ελένη Παναγιωταρέα, η Μαρέβα Μητσοτάκη απόλαυσε την υπέροχη μέρα και περπάτησε στο λιμάνι.

mareva chania lim zarpa news

mareva fragakis chania zarpa news

Ευχήθηκε μάλιστα σε όλους τους, καλή επιτυχία στις διαφορετικές εκλογικές μάχες που θα δώσει ο καθένας μέσα στο 2019.

Υπενθυμίζεται ότι στην πόλη είναι και η Ντόρα Μπακογιάννη. Η πρώην υπουργός έκοψε την πίτα της ΝΟΔΕ της ΝΔ και θα παρευρεθεί στις εκδηλώσεις για την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου.

πηγή: zarpanews.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δαβάκης: Τουρκική φρεγάτα δεν παρενόχλησε ολλανδικό πλοίο κοντά στην Κάσο αλλά σε διεθνή ύδατα νότια της Κρήτης
Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ανέφερε ότι το περιστατικό σημειώθηκε πολύ νοτιότερα του νησιού, με την Άγκυρα να αξιώνει άδεια βάσει του «ανυπόστατου μνημονίου» με τη Λιβύη
Φρεγάτα
Μαρινάκης για νέα μέτρα στήριξης: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, αφού διορθώνει τα λάθη της, γυρίζει στην κοινωνία όσα στερήθηκε»
Με ανάρτησή του στο TikTok, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξειδίκευσε το πακέτο των 500 εκατ. ευρώ που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης
Παύλος Μαρινάκης
5
Μετά τον Κεδίκογλου και ο Παναγιωτόπουλος «κουνάει μαντίλι» στον ΣΥΡΙΖΑ: «Θα είμαι με τον Τσίπρα, είτε έτσι είτε αλλιώς»
Ο βουλευτής Αχαΐας δηλώνει ανοιχτά ότι θα ταχθεί στο πλευρό του πρώην πρωθυπουργού, βλέποντας στο πρόσωπό του τον καταλύτη για την αναδιάταξη του λεγόμενου προοδευτικού χώρου
Ανδρέας Παναγιωτόπουλος 6