Πολιτική

Ευρωεκλογές 2019: Ο Μητσοτάκης στη Βόρεια Ελλάδα για να εκμεταλλευθεί τη… Συμφωνία των Πρεσπών

«Μπορούμε καλύτερα και θα τα καταφέρουμε». Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου από τη Λήμνο συνοψίζει το στόχο που βάζει η ΝΔ για τις ευρωεκλογές. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι η ΝΔ έχει καθιερώσει ήδη το «Ελλάδα μπορούμε» ως το κεντρικό της σύνθημα από το συνέδριο του περασμένου Δεκεμβρίου.

«Σήμερα, η Ελλάδα χρειάζεται όραμα. Χρειάζεται κατεύθυνση και πάνω απ’ όλα αυτό το οποίο χρειάζεται είναι να ξαναπιάσει το νήμα του υγιούς πατριωτισμού. Ενός πατριωτισμού, ο οποίος ενώνει και προτάσσει τις έννοιες της αλήθειας, της ευθύνης και κυρίως της σκληρής δουλειάς», πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στέλνοντας μηνύματα για τον τρόπο με τον οποίο επιδιώκει να εργαστεί η ΝΔ ως κυβέρνηση.

[read4more]

Στην οδό Πειραιώς αντιλαμβάνονται εξάλλου ότι το κλίμα για την κυβέρνηση έχει βαρύνει επικίνδυνα μετά τη συμφωνία των Πρεσπών, ιδιαίτερα στη Βόρεια Ελλάδα. Έτσι, διόλου τυχαίο είναι πως ο κ. Μητσοτάκης θα συνεχίσει εντός της εβδομάδας τις περιοδείες του στην επαρχία σε Σέρρες και Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα, σήμερα αναμένεται να παρουσιάσει το πρόγραμμα της ΝΔ για τις υποδομές, συνεχίζοντας τη σειρά των θεματικών εκδηλώσεων για το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ, με την υγεία και την παιδεία να έχουν προηγηθεί. Η κεντρική ιδέα όσων πρόκειται να πει ο κ. Μητσοτάκης είναι πως η ευημερία και η ανάπτυξη του τόπου περνούν μέσα από την ενίσχυση των υπαρχουσών υποδομών και τη δημιουργία νέων αντί των επιδοματικών πολιτικών και αυτό το είδος ανάπτυξης που επιλέγει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Ιράν: Η περαιτέρω κλιμάκωση πρέπει να αποφευχθεί – Απόλυτη προτεραιότητα η ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών
Στις ραγδαίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή μετά την κοινή επίθεση του Ισραήλ και των ΗΠΑ στο Ιράν, με αποτέλεσμα τον θάνατο του ανώτατου...
Κυριάκος Μητσοτάκης
ΥΠΕΞ για τις επιθέσεις στο Ιράν: «Παρακολουθούμε τις εξελίξεις, ενεργοποιήσαμε τη Μονάδα Διαχείρισης Κρίσεων»
«Κοινός τόπος ότι ο έλεγχος του πυρηνικού και βαλλιστικού προγράμματος, ώστε να μην αποκτήσει το Ιράν πυρηνικό όπλο, αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για τη σταθερότητα και την ειρήνη στην περιοχή»
Υπουργείο Εξωτερικών 6
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ έγινε δεκτή από τον Ντόναλντ Τραμπ και τον ενημέρωσε για την πρόοδο στις σχέσεις με την Ελλάδα
Η πρέσβης των ΗΠΑ συναντήθηκε ακόμη με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Τζέι Ντι Βανς, τον υπουργό Πολέμου, Πιτ Χέγκσεθ και τον υπουργό Εξωτερικών, Μάρκο Ρούμπιο
Κίμπερλι Γκιλφόιλ 9