Κόσμος

Brexit: “Η Μέι δέχεται τεράστιες πιέσεις για αποχώρηση χωρίς συμφωνία” αναφέρει πρώην υπουργός

Για τεράστιες πιέσεις της Μέι από υπουργούς της της πρώτης γραμμής που επιθυμούν την έξοδο της χώρας από την ΕΕ χωρίς συμφωνία, κάνει λόγο πρώην υπουργός της Βρετανίας.

Ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών Άλιστερ Μπερτ, ο οποίος παραιτήθηκε την περασμένη εβδομάδα προκειμένου να υποστηρίξει την ψηφοφορία στο κοινοβούλιο για εναλλακτικές επιλογές στο Brexit, δήλωσε ακόμη ότι δεν θεωρεί πως οι εθνικές εκλογές θα βοηθούσαν τη χώρα.

Ερωτηθείς αν η Μέι θα πρέπει να οδηγήσει το κόμμα στις εκλογές, ο Μπερτ είπε στο Sky News: “Η πρωθυπουργός έχει ήδη δηλώσει ότι αναμένει να αποχωρήσει αφού ξεκινήσει το πρώτο στάδιο του Brexit – δεν αναμένω εθνικές εκλογές πριν συμβεί αυτό. Επομένως, η απάντηση σε αυτό πιθανόν θα ήταν ‘όχι’ “.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Κιμ εκτόξευσε πυραύλους Κρουζ λίγο πριν φτάσει ο Τραμπ στη Νότια Κορέα
Ο Αμερικανός Πρόεδρος θα συμμετάσχει στη σύνοδο Οικονομικής Συνεργασίας Ασίας - Ειρηνικού, στο περιθώριο της οποίας σκοπεύει να έχει κατ' ιδίαν συνάντηση με τον Κινέζο ομόλογό του, Σι Τζινπίνγκ
Κιμ Γιονγκ Ουν
Γάζα: Ισραηλινά αεροπορικά πλήγματα στην πόλη μετά την εντολή Νετανιάχου
Μάρτυρες αναφέρουν σειρά ισραηλινών βομβαρδισμών, λίγες ώρες μετά την εντολή του Μπέντζαμιν Νετανιάχου για αντίποινα, κατηγορώντας τη Χαμάς για παραβίαση της εκεχειρίας
Βομβαρδισμός στη Γάζα
Ανανεώθηκε πριν 4 ώρες
26