Πολιτική

«Ξαναβάφτισε» Μίκρα το αεροδρόμιο Μακεδονία ο Τσίπρας

Προβληματίζει η αναφορά που έκανε από τα Σκόπια ο Αλέξης Τσίπρας αναφερόμενος στην συνεργασία που θα έχουν Ελλάδα και Βόρεια Μακεδονία σε θέματα που αφορούν τις υπηρεσίες Πολιτικής Αεροπορίας.

Ο πρωθυπουργός μίλησε για το ραντάρ που υπάρχει στο «αεροδρόμιο της Μίκρας». Εκεί στάθηκαν πολλοί χρήστες των social media σχολιάζοντας ότι τέτοιο αεροδρόμιο δεν υπάρχει πλέον αλλά υπάρχει το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.

Ίσως, ο πρωθυπουργός να μπερδεύτηκε και να αναφέρθηκε στο αεροδρόμιο της Μίκρας αλλά η μετονομασία έχει γίνει πριν από πολλά χρόνια σε αεροδρόμιο Μακεδονία. Συγκεκριμένα μέχρι το 1992 ονομαζόταν «Κρατικός Αερολιμένας Μίκρας Θεσσαλονίκης», αλλά μετονομάστηκε το 1992 παίρνοντας το όνομα αεροδρόμιο «Μακεδονίας».

Δείτε το επίμαχο σημείο 5:23 πριν το τέλος

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αναστάτωση από την «πρωτιά» του Βασίλη Φλωρίδη – αδερφού του υπουργού Δικαιοσύνης για την θέση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου
Την τελική απόφαση θα πάρει το υπουργικό συμβούλιο, ωστόσο, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στη Διάσκεψη των προέδρων της Βουλής προκάλεσε αμηχανία στη ΝΔ
Γιώργος Φλωρίδης 2
Βγήκαν τα μαχαίρια μεταξύ Γεωργιάδη και Ανδρουλάκη στη Βουλή: «Είσαι πόντικας που πηδάει από βάρκα σε βάρκα» – «Το ΠΑΣΟΚ με πρότεινε για υπουργό στην κυβέρνηση Παπαδήμου»
Στο «κόκκινο» η αντιπαράθεση μεταξύ Νίκου Ανδρουλάκη και Άδωνι Γεωργιάδη με φόντο τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Νίκος Ανδρουλάκης 11