Χωρίς κατηγορία

Απάντησε το Κρεμλίνο στο “άνοιγμα” Τσαβούσογλου: “Είμαστε ανοιχτοί για νέα συμφωνία για S-400” !

Μετά τις πρωϊνές δηλώσεις του Τσαβούσογλου και τις απειλές του κατά των Αμερικανών αλλά και της...Ελλάδας, σχετικά με το ενδεχόμενο να γίνει και νέα συμφωνία με τη Ρωσία για την αγορά περισσότερων πυραύλων S-400, πριν από λίγο το Κρεμλίνο απάντησε στον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μόσχα αντέδρασε ταχέως στο “άνοιγμα” του Τσαβούσογλου για περαιτέρω συνεργασία, οικονομική, στρατιωτική και τεχνική σε ό,τι αφορά τα συστήματα αεροπορικής άμυνας S-400.

Διαβάστε αναλυτικά στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Πορεία διαμαρτυρίας των εργαστηριακών γιατρών στο κέντρο της Αθήνας – «Φτάνει πια η αδικία, το clawback είναι υφαρπαγή»
«Όλα τα εργαστήρια της χώρας, ακτινολόγοι και μικροβιολόγοι, έχουμε έρθει στην Αθήνα. Θέλουμε να βροντοφωνάξουμε» λέει η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαστηριακών Ιατρών
πορεία