Κόσμος

Μπαρνιέ: Σημαντική η ερχόμενη εβδομάδα σχετικά με τις συνομιλίες για το Brexit

Ιδιαίτερα κρίσιμη είναι η ερχόμενη εβδομάδα για το θέμα του Brexit σύμφωνα με τον επικεφαλής διαπραγματευτή Μισέλ Μπαρνιέ.

Το αποτέλεσμα των συνομιλιών μεταξύ της κυβέρνησης της βρετανίδας πρωθυπουργού Τερέζα Μέι και του αντιπολιτευόμενου Εργατικού Κόμματος με στόχο να ξεπεραστεί το αδιέξοδο στο Brexit θα γίνει γνωστό μέσα στην επόμενη εβδομάδα, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής διαπραγματευτής της ΕΕ.

«Αυτή η εβδομάδα θα είναι πολύ σημαντική. Θα έχουμε τα αποτελέσματα των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στο Εργατικό Κόμμα και την κυβέρνηση της Τερέζα Μέι. Θα αποδώσουν άραγε αυτές οι συνομιλίες;», είπε ο Μισέλ Μπαρνιέ στο τηλεοπτικό δίκτυο LCI.

Μια εκπρόσωπος του Εργατικού Κόμματος δήλωσε νωρίτερα σήμερα ότι οι συνομιλίες είναι παραγωγικές αλλά η κυβέρνηση θα πρέπει να μετακινηθεί από τις κόκκινες γραμμές της.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Φρίντριχ Μερτς παρέλαβε από τον Όλαφ Σολτς την καγκελαρία της Γερμανίας με λουλούδια – «Τι μέρα κι αυτή»
«Κρατήσατε τη Γερμανία στη σωστή πορεία κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και τελικά πήρατε τις σωστές αποφάσεις», δήλωσε ο Μερτς απευθυνόμενος στον Σολτς για τις επιλογές του σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία
Ο πρώην Καγκελάριος της Γερμανίας, Όλαφ Σολτς και ο διάδοχός του, Φρίντριχ Μερτς, ηγέτης της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (CDU)
Η βασίλισσα Καμίλα στο «The Tower Remembers» στο Λονδίνο για την 80η επέτειο από το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου
Χιλιάδες παπαρούνες, το σύμβολο της μνήμης στη Βρετανία, τοποθετήθηκαν προκειμένου να σχηματίσουν έναν κόκκινο «καταρράκτη» που κυλά από μία γωνία του Πύργου έως το γρασίδι ακριβώς από κάτω
Η βασίλισσα της Βρετανίας Καμίλα επισκέπτεται τον Πύργο του Λονδίνου για να δει την έκθεση κεραμικών παπαρούνων για την 80ή επέτειο του τέλους του Β' Παγκοσμίου Πολέμου 1