Πολιτική

ΝΔ για Ισπανικές εκλογές: Ο τυχοδιωκτισμός του κ. Τσίπρα δεν γνωρίζει σύνορα

Οι «πανηγυρισμοί» του πρωθυπουργού για το αποτέλεσμα των εκλογών στην Ισπανία, σχολιάστηκαν από τη ΝΔ.

«Ο πολιτικός τυχοδιωκτισμός του κ. Τσίπρα δεν γνωρίζει σύνορα. Την ώρα που το πολιτικό αδελφάκι του ΣΥΡΙΖΑ, οι Podemos, καταποντίστηκαν στις ισπανικές εκλογές, εκείνος πανηγυρίζει για τη νίκη του… Ισπανικού ΠΑΣΟΚ και την άνοδο της ισπανικής ακροδεξιάς». Αυτό επισημαίνει η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Σοφία Ζαχαράκη σε σημερινή δήλωσή της.

«Μέχρι να αποφασίσει ο κ. Τσίπρας ποιον ακριβώς στηρίζει στην Ευρώπη, του θυμίζουμε ότι στις 26 Μαΐου θα κριθεί από τους Έλληνες, οι οποίοι εδώ και 4,5 χρόνια πληρώνουν τα ψέματα και την παταγώδη αποτυχία του», προσθέτει η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

Δείτε τη δήλωση της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Σοφίας Ζαχαράκη:

Χθες ο πρωθυπουργός με αναρτήσεις του στο Twitter έκανε λόγο για «επικράτηση των προοδευτικών δυνάμεων» στην Ισπανία, χωρίς να κάνει καμία αναφορά στην εκλογική «καθίζηση» των Podemos, που θεωρείται «αδελφό κόμμα» του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται πως ο επικεφαλής των Podemos, Πάμπλο Ιγκλέσιας, είχε εμφανιστεί στην προεκλογική ομιλία του κ. Τσίπρα στο Σύνταγμα, στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015, οπότε και είχε ακουστεί το σύνθημα «ΣΥΡΙΖΑ – Podemos – Venceremos».

tsipra iglesias

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Παύλος Πολάκης μετά την καταδίκη του για συκοφαντική δυσφήμιση: «Δεν μασάω παλικάρια της φακής – Θα τα πούμε στο Εφετείο»
Ο Παύλος Πολάκης καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή μετά από μήνυση του πρώην προέδρου των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτη Πουλή
Ο Παύλος Πολάκης 10
Κώστας Καραμανλής: Είμαι στη διάθεση των αρχών για να λάμψει η αλήθεια – Η δήλωση του πρώην υπουργού
«Ο εφέτης ανακριτής Λάρισας, χωρίς να κάνει κάποια αξιολόγηση ή να διατυπώνει οποιαδήποτε κατηγορία, ζητά από τη Βουλή να εκτιμήσει αν υπάρχουν ποινικές ευθύνες των διατελεσάντων υπουργών»
Κώστας Καραμανλής: Είμαι στη διάθεση των αρχών για να λάμψει η αλήθεια – Η δήλωση του πρώην υπουργού 16
Η Ελλάδα αναλαμβάνει από την Πρωτομαγιά την προεδρία του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ – Οι 6 προτεραιότητες
Όπως τονίζει στην ανακοίνωσή του το ΥΠΕΞ, η Ελλάδα, κατά τη διάρκεια της μηνιαίας προεδρίας της, θα έχει την ευκαιρία να αναδείξει το ισχυρό διπλωματικό της αποτύπωμα
Οι σημαίες της Ελλάδας και του ΟΗΕ