Κόσμος

Καταθέτουν Μάλερ – Μπαρ για την υπόθεση “στησίματος” της εκλογής Τραμπ!

Συμφωνία ώστε να καταθέσει ο ειδικός εισαγγελέας Ρόμπερτ Μάλερ στο Κογκρέσο, σχετικά με την έρευνά του για τη ρωσική παρέμβαση υπέρ της εκλογής του Ντόναλντ Τραμπ στις αμερικανικές εκλογές του 2016.

Για την υπόθεση που το άλλο σκέλος της αφορά σε ενδεχόμενη απόπειρα παρεμπόδισης του έργου της Δικαιοσύνης από τον Τραμπ ο Δημοκρατικός βουλευτής Τζέρι Νάντλερ είπε σε δημοσιογράφους ότι επιτεύχθηκε συμφωνία για να καταθέσει ο Μάλερ κάποια στιγμή εντός του Μαΐου. Δεν έχει όμως καθοριστεί ακόμη η ακριβής ημερομηνία.

Επίσης, πρόκειται να καταθέσει σε Επιτροπή της Γερουσίας κι ο υπουργός Δικαιοσύνης Ουίλιαμ Μπαρ. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ένα μέλος της κυβέρνησης Τραμπ θα καταθέσει δημοσίως για το περιεχόμενο της έκθεσης του Μάλερ, ο οποίος κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχουν επαρκείς αποδείξεις που να αποδεικνύουν ότι διαπράχθηκε εγκληματική συνωμοσία, όμως δεν απάλλαξε πλήρως τον πρόερο από το αδίκημα της παρακώλυσης δικαιοσύνης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο εφιάλτης των drones πάνω από το Βέλγιο: Συνεδριάζει εκτάκτως το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας – Υποψίες για ρωσική ανάμειξη
Μυστηριώδη drones παραλύουν τον εναέριο χώρο του Βελγίου - «Η κατάσταση απαιτεί συντονισμένο, εθνικό χειρισμό», είπε ο υπουργός Εσωτερικών και Ασφάλειας Μπερνάρ Κεντέν
Το αεροδρόμιο των Βρυξελλών
Σύζυγος δολοφονημένου δημάρχου στο Μεξικό πήρε τη θέση του - «Η κληρονομιά του θα συνεχιστεί»
Τον δολοφονημένο δήμαρχος ορισμένοι τον αποκαλούσαν «μεξικανό Μπουκέλε», παραπέμποντας στον πρόεδρο του Ελ Σαλβαδόρ, γνωστό για τον «πόλεμο» που κήρυξε εναντίον των συμμοριών
H Γκρέσια Κιρός
Ο κινητήρας του αεροσκάφους που συνετρίβη στο Κεντάκι πήρε φωτιά και αποκολλήθηκε - Συγκλονιστικά βίντεο, 12 νεκροί
Η UPS έχει σταματήσει τις πτήσεις από τη Λούιβιλ - Το αεροσκάφος συνετρίβη σχεδόν πέντε χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο, σύμφωνα με την αστυνομία, πέφτοντας πάνω σε εγκατάσταση «ανακύκλωσης πετρελαίου»
Το φλεγόμενο αεροσκάφος στο Κεντάκι