Πολιτική

Καμμένος: Θα ψηφίσουμε τη ρύθμιση των 120 δόσεων

"Οι ΑΝΕΛ δεν πρόκειται να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση", δήλωσε κατηγορηματικά από τα Ιωάννινα ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος ωστόσο χαιρέτισε το νομοσχέδιο των 120 δόσεων, το οποίο όπως είπε, θα ψηφίσουν.

Κατά την συνέντευξη Τύπου που έδωσε αργά το απόγευμα, μετά την παρουσίαση των υποψηφίων ευρωβουλευτών του κόμματός του, ο κ. Καμμένος υποστήριξε πως η κυβέρνηση δεν έχει την λαϊκή εντολή και στηρίζεται σε «βουλευτές αποστάτες». Ειδικότερα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ανέφερε συγκεκριμένα:

«Εμείς ψήφο εμπιστοσύνης σε κυβέρνηση αποστατών δεν δίνουμε. Δεν υπάρχει περίπτωση εμείς να δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης σε μια κυβέρνηση, που δεν έχει την λαϊκή εντολή.

Η κυβέρνηση αυτή, από την στιγμή που αθέτησε την υπόσχεση συνοχής της και ψήφισε την συμφωνία των Πρεσπών, δεν υπάρχει.

“Η κυβέρνηση στηρίζεται δε βουλευτές αποστάτες”

Η κυβέρνηση αυτή στηρίζεται σε βουλευτές αποστάτες, οι οποίοι αυτή την στιγμή λειτουργούν αντίθετα στην λαϊκή εντολή την οποίαν πήραν. Η κυβέρνηση πρέπει να ανατραπεί και να οδηγηθεί ο ελληνικός λαός σε εκλογές, να εκλέγει μια κυβέρνηση που θα εκπροσωπεί τον ελληνικό λαό, από τους βουλευτές που θα επιλέξει.

Η κυβέρνηση αυτή την στιγμή, στηρίζεται από 3 βουλευτές που αποστάτησαν από τους ΑΝΕΛ γιατί εξαγοράστηκαν με μια υπουργική καρέκλα, και σ’ ένα Θεοχαρόπουλο, ο οποίος δεν έχει ποτέ εκλέγει στην ζωή του. Βγήκε βουλευτής Επικρατείας, δεν έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και μόλις πήρε την καρεκλίτσα, έγινε υπουργός.

“Ντροπή για την Δημοκρατία”

Είναι ντροπή, για την εικόνα της Δημοκρατίας, μια κυβέρνηση να στηρίζεται σε εξαγορασμένους βουλευτές, οι οποίοι εξαγοράστηκαν έναντι προσωρινής υπουργικής θέσης» ανέφερε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Για το νομοσχέδιο των 120 δόσεων, ο κ. Καμένος εξέφρασε πάντως την ικανοποίηση του και τόνισε πως «τα θετικά μέτρα τα οποία αυτή η κυβέρνηση πήρε, τα οφείλουμε στους ΑΝΕΛ».

«Εμείς φέραμε την ισορροπία, την σταθερότητα, κρατήσαμε την Ελλάδα όρθια ,δεν αφήσαμε να γίνει διάλυση στην χώρα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Π. Καμμένος και τόνισε: «Τις 120 έπρεπε να τις είχε κάνει εδώ και καιρό. Χαιρόμαστε, θα τις ψηφίσουμε, αλλά ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση αυτή, εμείς δεν δίνουμε».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σοφία Ζαχαράκη από Ιεροσόλυμα: Η Ελλάδα θα χρηματοδοτήσει την αναβάθμιση του Πανίερου Ναού της Αναστάσεως – Αναβίωση της Θεολογικής Σχολής του Τιμίου Σταυρού
Η υπουργός,συναντήθηκε και με τον Πατριάρχη, όπου εξέφρασε τη βούληση της Ελληνικής Κυβέρνησης να στηρίξει εμπράκτως το Πατριαρχείο των Ιεροσολύμων
Η Σοφία Ζαχαράκη στα Ιεροσόλυμα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ψήφισε μαζί με το γιο του στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ: «Γέμισαν οι κάλπες»
«Η παράταξη η οποία στηρίζει την μεγάλη μεσαία τάξη κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να αντιμετωπίσει το μεγάλο πρόβλημα της ακρίβειας», τόνισε ο πρωθυπουργόε
Κυριάκος Μητσοτάκης
6
Κυριάκος Μητσοτάκης: Αύριο, Δευτέρα, η ενίσχυση των 250 ευρώ στους χαμηλοσυνταξιούχους – Καταβάλλεται νωρίτερα του προγραμματισμένου
«Θα είναι η πρώτη μιας σειράς αυξήσεων που θα δουν στα εισοδήματά τους, καθώς από τον Ιανουάριο θα δουν αύξηση στις αποδοχές τους τόσο λόγω της μείωσης των φορολογικών συντελεστών»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 204
Τέμπη: Τον Δεκέμβριο οι απολογίες Τριαντόπουλου, Αγοραστού και των υπολοίπων 6 κατηγορουμένων για το «μπάζωμα»
Αναμένεται να δώσουν εξηγήσεις για λάθη και παραλείψεις στο σημείο της τραγωδίας, τις κρίσιμες πρώτες ώρες μετά το δυστύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα να αλλοιωθεί ο χώρος και να χαθούν κρίσιμα αποδεικτικά στοιχεία
Τέμπη
Τελευταία προδημοσίευση για την «Ιθάκη» του Αλέξη Τσίπρα - «Υπέγραψα έναν επώδυνο συμβιβασμό, αλλά έθεσα τα θεμέλια για οριστική έξοδο από τα Μνημόνια»
«Το “Μύθοι και Αλήθειες” είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο με ιδιαίτερη σημασία. Η ουσία όσων περιγράφω σε αυτό το κεφάλαιο, ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που με παρακίνησαν να γράψω την “Ιθάκη”»
Το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα 21