Πολιτική

Βίντεο της ΚΝΕ που… “τρολάρει” τον Τσίπρα – “Έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα;” – video

Ένα χιουμοριστικό βίντεο δημοσίευσε η ΚΝΕ, με αφορμή την υπόθεση με τις διακοπές του Αλέξη Τσίπρα στο κότερο της χήρας του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου.

Στο βίντεο, η ΚΝΕ δείχνει τον πρωθυπουργό από παλαιότερη ομιλία του, να λέει πως δεν έχει σχέση με μιντιάρχες και την ελίτ, ενώ εκεί παρεβάλλεται ο Κώστας Βουτσάς να λέει τη “θρυλική” ατάκα “έχω και κότερο πάμε μια βόλτα;”.

Στην συνέχεια του βίντεο η ΚΝΕ αναφέρει πως μετά από τέτοιες διακοπές, πως να μην φέρει ο Τσίπρας την συμφωνία με τους εφοπλιστές για… εθελοντική εισφορά στα κρατικά ταμεία.

Στο τέλος καταλήγει καλώντας τους νέους να κάνουν τη διαφορά πηγαίνοντας στις κάλπες, με δυνατό ΚΚΕ.

Δείτε το βίντεο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ζυμώσεις στον ΣΥΡΙΖΑ για πρόταση προανακριτικής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ - Το ενδεχόμενο καταλογισμού ευθυνών και στον πρωθυπουργό και η διαφωνία Φάμελλου με Φαραντούρη
Στην Κουμουνδούρου, δεν φαίνεται να έχουν καταλήξει εάν θα  βάλουν στο κάδρο των ευθυνών και τον πρωθυπουργό
Το λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ