Κόσμος

Νέο θρίλερ στην Κύπρο: Η βαλίτσα μυστήριο και ο “Ορέστης”

Ακόμη ένα μυστήριο ξετυλίγεται στην Κύπρο καθώς συνεχίζονται οι έρευνες για να εξιχνιαστούν οι δολοφονίες που έχει κάνει ο 35χρονος Νίκος Μεταξάς, ο ίλαρχος που εμφανιζόταν στα θύματά του ως "Ορέστης". Στο επίκεντρο τώρα μπαίνει μια νέα βαλίτσα που ίσως συνδέεται με τον serial killer.

Πρόκειται για μια μεγάλη, πράσινη καρό βαλίτσα, η οποία είχε βρεθεί σε κάδο σκουπιδιών από ιδιοκτήτρια εστιατορίου στην περιοχή του Ιδαλίου. Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο “Ορέστης” να συνδέεται με το νέο εύρημα.

[read4more]

Ήταν τέλη Φεβρουαρίου όταν η ιδιοκτήτρια εστιατορίου βρήκε σε μεγάλο κάδο σκουπιδιών τη μεγάλη πράσινη καρό βαλίτσα. Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Πολίτης, η γυναίκα είχε προσπαθήσει να σηκώσει τη βαλίτσα αλλά ήταν πολύ βαριά. Αν και την παραξένεψε το γεγονός, δεν έδωσε σημασία. Αποφάσισε να την αφήσει στο σημείο όπου τη βρήκε μέχρι την επόμενη αποκομιδή των σκουπιδιών.

Όταν σχεδόν έναν μήνα μετά προέκυψαν οι αποκαλύψεις για τη δράστη του serial killer, η γυναίκα βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα σοκ. Αναγνώρισε από τις φωτογραφίες στα Μέσα Ενημέρωσης τον 35χρονο ίλαρχο. Ο «Ορέστης» είχε βρεθεί, μερικές μέρες πριν στο εστιατόριο της και είχε φάει εκεί με την παρέα του.

Η γυναίκα είναι έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τον serial killer της Κύπρου μόλις μερικές μέρες πριν ο “Ορέστης” συλληφθεί για το φόνο της άτυχης Mary Rose!

Όταν ξεκίνησαν οι έρευνες για τις βαλίτσες όπου ο «Ορέστης» είχε βάλει τα θύματά του, η γυναίκα άρχισε να υποψιάζεται πως ίσως η μεγάλη πράσινη καρό βαλίτσα που δεν μπορούσε να σηκώσει, να συνδέεται με την πολύκροτη υπόθεση! Πλέον, οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Το νέο μυστήριο έρχεται καθώς συνεχίζονται για 25η μέρες οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη και τη λίμνη Μεμί. Οι κυπριακές αρχές συνεχίζουν αδιάκοπα τις έρευνες για να εντοπίσουν τα πτώματα της 29χρονος Maricar και της μικρής Sierra, κόρης του πρώτου θύματος του serial killer, της Mary Rose.

Το υπερσύγχρονο σύστημα sonar πρόκειται να μεταφερθεί σήμερα (08.05.2019) στη Λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτου, όπου θα αρχίσει σκανάρισμα της λίμνης. Στην Κόκκινη Λίμνη, δύτης θα καταδυθεί ξανά και αν χρειαστεί θα γίνουν έρευνες και με τη ρομποτική κάμερα. Το απόγευμα της Τρίτης, δύτης με σκάφανδρο ερεύνησε ξανά το χώρο αλλά τις έρευνες δυσχεραίνει η μηδενική ορατότητα και το γεγονός ότι τα νερά της λίμνης είναι θολά.

Οι έρευνες της Τετάρτης θα επικεντρωθούν δυτικά και βόρεια της Κόκκινης Λίμνης. Σύμφωνα με πληροφορίες, το Κέντρο Συντονισμού βρίσκεται σε επικοινωνία με Άγγλους εμπειρογνώμονες ώστε σε επόμενο στάδιο και αν χρειαστεί θα γίνει χρήση ραντάρ διείσδυσης εδάφους, ούτως ώστε να ελεγχθούν οι περιοχές μέσα στη Λίμνη που είναι καλυμμένες με λάσπη.

Με πληροφορίας από politis.com.cy και cyprustimes.com

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ανείπωτη τραγωδία στην Ταϊλάνδη: 32 οι νεκροί από την κατάρρευση γερανού σε τρένο, πάνω από 60 τραυματίες
Επτά από τους 60 τραυματίες βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ τρεις αγνοούνται - Από την πτώση του γερανού εκτροχιάστηκε το τρένο το οποίο συνέδεε την πρωτεύουσα Μπανγκόκ με την επαρχία Ούμπον Ράτσατανι
Πολύνεκρο δυστύχημα με τρένο στην Ταϊλάνδη
Τραμπ: «Οι ΗΠΑ χρειάζονται την Γροιλανδία – Το NATO να βοηθήσει ώστε να την πάρουμε αλλιώς θα το κάνουν Ρωσία ή Κίνα»
«Το ΝΑΤΟ γίνεται πολύ πιο ισχυρό και αποτελεσματικό με τη Γροιλανδία στα χέρια των ΗΠΑ, οτιδήποτε λιγότερο είναι απαράδεκτο» είπε ο Αμερικανός πρόεδρος
Ο Ντόναλντ Τραμπ
Ανανεώθηκε πριν 8 λεπτά
Οι συγγενείς του καταδικασμένου σε θάνατο Ερφάν Σολτανί στο Ιράν εκλιπαρούν τον Τραμπ: «Μην τον αφήσετε να πεθάνει»
Ο 26χρονος Ερφάν Σολτανί αναμένεται να απαγχονιστεί σήμερα Τετάρτη 14.01.2026 - Παρά τις προειδοποιήσεις του Τραμπ, το Ιράν αγνόησε τις απειλές και δεσμεύτηκε να επισπεύσει τις εκτελέσεις
Ο 26χρονος Ερφάν Σολτανί