Πολιτική

Μεγαλοοικονόμου: Το κόμμα ήξερε την απόφασή μου από τις 15 Μαΐου – video

Για μια απόφαση που δεν έχει να κάνει με τις Ευρωεκλογές κάνει λόγο η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, σχετικά με την αποχώρησή της από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η κ. Μεγαλοοικονόμου ξεκαθάρισε πως στον ΣΥΡΙΖΑ ήξεραν για την απόφαση της αποχώρησής της από τις 15-20 Μαΐου, και δεν έχει σχέση με τα πρόσφατα αποτελέσματα.

Όπως είπε με επιστολή της προς τον Αλέξη Τσίπρα εξηγεί τους λόγους της αποχώρησης, όμως δεν θέλει να τους πει ακόμα αφού ο πρωθυπουργός δεν τις έχει διαβάσει, μιας και έφυγε για Βρυξέλλες.

Τι λένε στην κυβέρνηση

Έθετε όρους για την Β’ Πειραιά η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, λένε πηγές από το κυβερνών κόμμα σχολιάζοντας την αποχώρησή της από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως ανέφεραν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ στο newsit.gr η κα Μεγαλοοικονόμου έθετε όρους για τις εθνικές εκλογές όσον αφορά στην Β’ Πειραιά και όπως τόνιζαν με έμφαση ο πρωθυπουργός δεν μπορούσε να τους κάνει αποδεκτούς. Στην ίδια περιφέρεια ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέγει την Νίνα Κασιμάτη για την οποία η κα Μεγαλοοικονόμου σύμφωνα με τις ίδιες πηγές έθετε τους δικούς της όρους.

Η βουλευτής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου υπέβαλλε σήμερα την παραίτησή της από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ στον Πρόεδρο της Βουλής και έστειλε και επιστολή στον Αλέξη Τσίπρα. Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου είναι βουλευτής Β’ Πειραιώς και είχε προσχωρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα είχε γράψει και τραγούδι για τον Αλέξη Τσίπρα που είχε γίνει viral. Προερχόταν από την Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη από την οποία όμως είχε ανεξαρτητοποιηθεί πριν προσχωρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Επεισοδιακό φινάλε σε συνέντευξή της – «Σας καλέσαμε για 40 λεπτά και ήρθατε ένα τέταρτο πριν» – «Το θεωρώ μεγάλη αγένεια»
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας παραπονέθηκε ότι οι δημοσιογράφοι δεν τη ρώτησαν για συγκεκριμένα θέματα και εκείνοι της επισήμαναν ότι άργησε να πάει στο στούντιο
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου στο βήμα της Βουλής 1
Άρση ασυλίας για Παύλο Πολάκη και Έλενα Ακρίτα εισηγείται η επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής
Η υπόθεση του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ αφορά τη μήνυση που του έχει υποβάλει η Αθηνά Λινού και της βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον της ο Γιώργος Γεραπετρίτης
Ο Παύλος Πολάκης και η Έλενα Ακρίτα σε επιτροπή της Βουλής 1
Κωστής Χατζηδάκης για ανομία στα πανεπιστήμια: Διαγραφή φοιτητών που συμμετέχουν σε επεισόδια, απόδοση ευθυνών και στους πρυτάνεις που δεν εφαρμόζουν τον νόμο
«Όποιος κάνει ζημιά στη δημόσια περιουσία πρέπει να καταβάλει αποζημίωση. Θα έρχεται ένα χαρτί από την ΑΑΔΕ που θα προσδιορίζει τι πρέπει να πληρώσει»
Αστυνομική επιχείρηση σε υπό κατάληψη χώρο του ΑΠΘ 1