Χωρίς κατηγορία

Αυτό είναι το πλάνο του Ερντογάν για τα “ενεργειακά” στην κυπριακή ΑΟΖ

Με τον «Πορθητή» να παραμένει για περίπου ένα μήνα στην κυπριακή ΑΟΖ, η Τουρκία εξετάζει τις επόμενες κινήσεις της προκειμένου να «θεμελιωθούν» οι διεκδικήσεις της στην περιοχή αυτή της Ανατολικής Μεσογείου, προσπαθώντας να αποφύγει «τετελεσμένα».

Με τα ενεργειακά ζητήματα και τις προοπτικές που έχουν, να αποτελούν αξονικό στοιχείο των προκλητικών ενεργειών της Τουρκίας στην κυπριακή ΑΟΖ, ο Πρόεδρος Ερντογάν «κοιτάζει» το ενδεχόμενο αποκλιμάκωσης των εντάσεων σε συνδυασμό με διαπραγματεύσεις, προσπαθώντας να αξιοποιήσει την χρονική συγκυρία και τις «ευκαιρίες» που προκύπτουν μέσα σε αυτήν.

Διαβάστε αναλυτικά στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης: Σε ένα χρόνο έτοιμη η νέα Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας για ογκολογικούς ασθενείς του Λαϊκού
«Σε ένα χρόνο από σήμερα, με την βοήθεια του Θεού, θα κάνουμε τα εγκαίνια και θα δώσουμε την αξιοπρέπεια που τους αξίζει στους ασθενείς μας που σήμερα ταλαιπωρούνται στην Σεβαστουπόλεως»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον Μάριο Θεμιστοκλέους στην έναρξη εργασιών κατασκευής της νέας κλινικής για ογκολογικούς ασθενείς
Ο Αύγουστος Κορτώ για τη διπολική διαταραχή: Εύχομαι η χώρα να μορφώσει τους ανθρώπους ώστε να μη νομίζουν ότι είμαστε τρελοί
«Από τότε που διαγνώστηκα, μελετώ τη διπολική διαταραχή με τρομερό ενδιαφέρον - είναι κομμάτι του εαυτού μου», εξομολογήθηκε ο γνωστός συγγραφέας
Αύγουστος Κορτώ
Συγχαρητήρια από τον ΠτΔ Κωνσταντίνο Τσαούλα στην χάλκινη εθνική ομάδα πόλο - «Χάρισαν χαρά και περηφάνεια σε όλους»
«Οι διεθνείς μας, με το ασίγαστο πνεύμα αγωνιστικότητας που τους διακρίνει, κατέκτησαν το μοναδικό μετάλλιο σε κορυφαία διοργάνωση που έλειπε από τη μεγάλη συλλογή του ελληνικού πόλο»
Κωνσταντίνος Τασούλας και Νικήτας Κακλαμάνης