Κόσμος

Πανικός στον αέρα από αναταράξεις σε πτήση – Δέκα τραυματίες! Video

Τρομακτικές στιγμές που τα δευτερόλεπτα μοιάζουν με αιώνα έζησαν σε χιλιάδες πόδια από το έδαφος οι επιβάτες στην πτήση Κόσοβο - Ελβετία της εταιρείας ALK Airlines.

Οι αναταράξεις κράτησαν μόνο πέντε λεπτά, αλλά ήταν αρκετά σφοδρές για να προκληθεί πανικός στην καμπίνα του αεροσκάφους, όπως φαίνεται και από τα βίντεο που ανάρτησαν επιβάτες της εταιρείας ALK Airlines.

Το βίντεο μέσα από την πτήση, που είχε απογειωθεί από την Πρίστινα με προορισμό τη Βασιλεία, ξεκινά με τους επιβάτες να είναι ήδη τρομοκρατημένοι.

Ξαφνικά το αεροπλάνο ταρακουνιέται τόσο βίαια ώστε μια από τις αεροσυνοδούς – που βρισκόταν στον διάδρομο με το τρόλεϊ γεμάτο νερά, καφέδες και αναψυκτικά – κυριολεκτικά να “απογειώνεται”.

Σύμφωνα με μία επιβάτιδα που κατέγραψε όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της πτήσης, από τις αναταράξεις ξεκόλλησαν καθίσματα, έσπασαν ζώνες ασφαλείας, ενώ ορισμένοι επιβάτες τραυματίστηκαν.

“Οι άνθρωποι άρχισαν να ουρλιάζουν. Μια αεροσυνοδός χτύπησε στο ταβάνι. Φλιτζάνια άρχισαν να πετάνε δεξιά – αριστερά και ορισμένοι κάηκαν από το καυτό νερό” περιέγραψε η Μπάσα σε ελβετική ιστοσελίδα.

Ένας από τους συνολικά δέκα τραυματίες ήταν, μάλιστα, ο σύζυγός της – ο οποίος υπέστη ελαφρά εγκαύματα.

Δείτε σχετικό video από το εσωτερικό του αεροσκάφους:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Χαμάς δημοσίευσε νέο βίντεο με Ισραηλινό όμηρο: Γεμάτος αίματα εκλιπαρεί να αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι κρατούμενοι
Στο βίντεο των 4 λεπτών, απεικονίζεται ο 36χρονος όμηρος Μαξίμ Χερκίν να είναι ξαπλωμένος και να αναφέρει πως τραυματίστηκε μετά από ισραηλινό βομβαρδισμό
Maxim Herkin 1
Ερντογάν για Κυπριακό: Οι διαπραγματεύσεις θα γίνουν μεταξύ δυο κρατών και όχι κοινοτήτων
«Αν δεν υπάρξει μια δίκαιη, μόνιμη, βιώσιμη και ρεαλιστική λύση στο νησί, δεν είναι δυνατόν να δεχτούμε εμείς την "Ελληνοκυπριακή Διοίκηση της Νότιας Κύπρου"» - Η αντίδραση της Λευκωσίας
Ο Ταγίπ Ερντογάν 1
Βατικανό: Ο σκληρός αγώνας για την επιβίωση της Ρώμης και η LGBTQ+ κοινότητα που θα επηρεάσει στην εκλογή του νέου Πάπα
Αμφισβητούν την διακυβέρνηση του Πάπα Φραγκίσκου οι καρδινάλιοι - Στόχος των μελών του Κονκλαβίου να γίνει ξανά η Ρώμη το επίκεντρο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας
Καρδινάλιοι