Κόσμος

Βόρεια Μακεδονία: Αλλάζει ονομασία ο στρατός κατ’ εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών

Η Συμφωνία των Πρεσπών έχει επιφέρει μια σειρά από αλλαγές στην Βόρεια Μακεδονία. Μια από αυτές είναι και η αλλαγή της ονομασίας του στρατού.

Συνεχείς είναι οι αλλαγές στη Βόρεια Μακεδονία μετά από την εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών. Σε μια από αυτές έπρεπε να προχωρήσει και ο στρατός της χώρας.

Συγκεκριμένα, θα ονομάζεται στρατός της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας αντί για το μέχρι πρότινος «στρατός της Δημοκρατίας της Μακεδονίας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Ιράν απειλεί να αποσυρθεί από την εκεχειρία, αν συνεχιστούν οι ισραηλινές επιθέσεις στον Λίβανο – Έκκληση του Πακιστάν όλες οι μεριές «να σεβαστούν την κατάπαυση πυρός»
Η Τεχεράνη κατηγορεί τους εχθρούς της για παραβίαση της κατάπαυσης του πυρός μετά από αναχαίτιση «εχθρικού» drone
Λίβανος
Ασίμ Μουνίρ: Πώς ο «αγαπημένος στρατάρχης» του Τραμπ τον έσωσε από το χείλος του γκρεμού την τελευταία στιγμή
Ο αρχηγός του στρατού του Πακιστάν έχει αναδειχθεί σε έναν απρόσμενο «παγκόσμιο ειρηνοποιό», μεσολαβώντας για την επίτευξη μιας εύθραυστης εκεχειρίας μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν
Ο Ασίμ Μουνίρ
Η οικογένεια του Μάθιου Πέρι ζητά τη μέγιστη ποινή για τη «βασίλισσα της κεταμίνης»: «Εσύ το προκάλεσες»
«Ο πόνος που προκαλέσατε σε εκατοντάδες, ίσως χιλιάδες ανθρώπους, είναι μη αναστρέψιμος», έγραψε. «Δεν υπάρχει χαρά… Κανένα φως στο παράθυρο» δήλωσε η μητριά του ηθοποιού
Ο Μάθιου Πέρι