Ελλάδα

Επιτέλους! Απέκτησε γιατρό η Ακρόπολη!

Κάλλιο αργά παρά ποτέ! Στρατιωτικός γιατρός βρίσκεται στην Ακρόπολη από την Τετάρτη (10.7.2019). Επείγον να διορθωθούν και οι βλάβες στα κλιματιστικά, λένε οι αρχαιοφύλακες.

Στρατιωτικός γιατρός τοποθετήθηκε στην Ακρόπολη, καλύπτοντας μία ζωτική ανάγκη στον ιερό βράχο, στον οποίο συρρέουν εκατομμύρια τουρίστες από όλον τον πλανήτη.

Το ωράριο κατά το οποίο θα απασχολείται ο στρατιωτικός γιατρός αναμένεται ότι θα είναι 10.00 το πρωί – 18.00 το απόγευμα.

Σημειώνεται ότι εκτάκτως, λόγω του καύσωνα, ο αρχαιολογικός χώρος έμεινε την Τετάρτη (10.7.2019) κλειστός από τις 13.00 το μεσημέρι έως τις 17.00 το απόγευμα.

[read4more]

“Επιτέλους! Γιατρός στην Ακρόπολη”, είναι ο τίτλος της ανακοίνωσης της Πανελλήνια Ένωσης Υπαλλήλων Φύλαξης Αρχαιοτήτων στην οποία αναφέρεται:

“Η ΠΕΥΦΑ εκφράζει την ικανοποίησή της για την άμεση τοποθέτηση γιατρού στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης. Ήδη, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά του, παρείχε τις πρώτες βοήθειες σε τρεις εργαζομένους, εκ των οποίων η μία συνάδελφος υπέστη ηλίαση.

Είμαστε ικανοποιημένοι που ο αρχαιολογικός χώρος θα έχει μόνιμα οπλίτη – γιατρό κατά το μεγαλύτερο διάστημα της λειτουργίας της, τόσο προς όφελος των εργαζομένων, όσο και των χιλιάδων επισκεπτών. Παράλληλα, ελπίζουμε μετά τις εντολές της νέας Υπουργού Πολιτισμού προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, να λειτουργήσουν και τα κλιματιστικά, ώστε να είναι δυνατή η φύλαξη του αρχαιολογικού χώρου χωρίς κίνδυνο της υγείας των συναδέλφων αρχαιοφυλάκων”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πιο σχολιασμένα
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Να δει τα παιδιά της ζητά η πρώην σύζυγος του αστυνομικού της Βουλής μετά την αθωωτική απόφαση
Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Παρασκευής, ο πρώην αστυνομικός της Βουλής κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για την άγρια σεξουαλική κακοποίηση των τεσσάρων παιδιών του, αλλά και της συζύγου του
Το πρώην ζευγάρι των αστυνομικών
Άγιος Παντελεήμονας: Δύο συλλήψεις για κύκλωμα ναρκωτικών της αλβανικής μαφίας, ο «εγκέφαλος» έδινε εντολές από το κελί
Το αφεντικό της αλβανικής μαφίας είχε εμπλακεί στη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, τον Οκτώβριο του 2017 και βρίσκεται στις φυλακές Μαλανδρίνου
Ναρκωτικά