Πολιτική

Συλλυπητήρια Μητσοτάκη για τον θάνατο του Γιώργου Αναστασόπουλου

Τα συλλυπητήριά του για την απώλεια του δημοσιογράφου και πρώην υπουργού Γιώργου Αναστασόπουλου εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Αναστασόπουλου. Υπήρξε σπουδαία η προσφορά του, τόσο στη δημοσιογραφία, όσο και στην πολιτική, και τίμησε τη Νέα Δημοκρατία με τη σεμνότητα και το ήθος του», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο πρωθυπουργός.

Συλλυπητήρια εκφράζει και η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του κόμματος.

Ο Γιώργος Αναστασόπουλος «ως δημοσιογράφος υπηρέτησε το λειτούργημα της ενημέρωσης με σπάνιο επαγγελματισμό και ήθος, ως διευθυντής Μέσων Ενημέρωσης υπήρξε πραγματικός δάσκαλος, ενώ υπήρξε και υποδειγματικός πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ. Ως ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έφτασε στις κορυφαίες θέσεις του Ευρωκοινοβουλίου, ενώ και ως κυβερνητικός εκπρόσωπος, προσέφερε πολλά στην παράταξη και την πατρίδα μας», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Αύριο, Δευτέρα, η ενίσχυση των 250 ευρώ στους χαμηλοσυνταξιούχους – Καταβάλλεται νωρίτερα του προγραμματισμένου
«Θα είναι η πρώτη μιας σειράς αυξήσεων που θα δουν στα εισοδήματά τους, καθώς από τον Ιανουάριο θα δουν αύξηση στις αποδοχές τους τόσο λόγω της μείωσης των φορολογικών συντελεστών»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 197
Τέμπη: Τον Δεκέμβριο οι απολογίες Τριαντόπουλου, Αγοραστού και των υπολοίπων 6 κατηγορουμένων για το «μπάζωμα»
Αναμένεται να δώσουν εξηγήσεις για λάθη και παραλείψεις στο σημείο της τραγωδίας, τις κρίσιμες πρώτες ώρες μετά το δυστύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα να αλλοιωθεί ο χώρος και να χαθούν κρίσιμα αποδεικτικά στοιχεία
Τέμπη
Τελευταία προδημοσίευση για την «Ιθάκη» του Αλέξη Τσίπρα - «Υπέγραψα έναν επώδυνο συμβιβασμό, αλλά έθεσα τα θεμέλια για οριστική έξοδο από τα Μνημόνια»
«Το “Μύθοι και Αλήθειες” είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο με ιδιαίτερη σημασία. Η ουσία όσων περιγράφω σε αυτό το κεφάλαιο, ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που με παρακίνησαν να γράψω την “Ιθάκη”»
Το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα 21
Η ΝΔ εκλέγει την Κυριακή τον «κομματικό στρατό» της με το βλέμμα στο συνέδριο της άνοιξης: Στις κάλπες πάνω από 120.000 πολίτες
Αυτές οι εσωκομματικές εκλογές έχουν και μία ακόμη ιδιαιτερότητα, πραγματοποιούνται σε ένα περιβάλλον μετά τη διαγραφή του Αντώνη Σαμαρά, με ζωηρά τα σενάρια για ίδρυση νέου κόμματος
τα γραφεία της ΝΔ