Πολιτική

Τι είπαν Μητσοτάκης – Watsa στο Μαξίμου

Ο μεγαλοεπενδυτής Prem Watsa έγινε δεκτός το πρωί της Παρασκευής (19.07.2019) στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο επικεφαλής του επενδυτικού ομίλου Fairfax και ο πρωθυπουργός Κυριακός Μητσοτάκης συζήτησαν για επενδύσεις στην Ελλάδα.

Η συνάντηση, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, έγινε σε εξαιρετικά θετικό κλίμα, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στο twitter εξέφρασε τη χαρά του για το γεγονός πως ο Prem Watsa έδειξε ενδιαφέρον για επενδυτικές προοπτικές σε πολλούς τομείς.

https://twitter.com/PrimeministerGR/status/1152140479628292096

Στη συνάντηση, από πλευρά της κυβέρνησης τονίστηκε η αποφασιστικότητα για την εμπροσθοβαρή εφαρμογή ενός προγράμματος μεταρρυθμίσεων με σειρά άμεσων νομοθετικών πρωτοβουλιών που θα οδηγήσουν σε δυναμική ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.

Ο P. Watsa έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις επενδυτικές προοπτικές που ανοίγονται στην Ελλάδα σε πολλούς τομείς, όπως ο χρηματοπιστωτικός κλάδος, η αγορά ακινήτων και οι τουριστικές επενδύσεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημοσκόπηση GPO: Διψήφιο προβάδισμα της ΝΔ, μάχη ΠΑΣΟΚ με Πλεύση Ελευθερίας για τη δεύτερη θέση – 8 στους 10 λένε «Όχι» σε κόμμα Τσίπρα και 9 στους 10 σε κόμμα Σαμαρά
Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει 26%, το ΠΑΣΟΚ 12,7%, η Πλεύση Ελευθερίας 12,5% ενώ συνεχίζεται η δημοσκοπική υποχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ
Κάλπες 10