Πολιτική

Γιώργος Γεραπετρίτης: «I have a dream»

Ονειρό του… να καταψηφίζουν νομοσχέδια οι βουλευτές της συμπολίτευσης γιατί αυτό δείχνει πρωταξία της Βουλής! Αυτό το μήνυμα έστειλε στους νεοδημοκράτες βουλευτές ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης μιλώντας στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης κατά την δεύτερη ανάγνωση του νομοσχεδίου του για το Επιτελικό Κράτος. Μια αναφορά που είναι πάντως σίγουρη, ότι ακούγοντάς την θα έζωσαν τα φίδια σε Μαξίμου αλλά και τον γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ.

Ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, σχολιάζοντας την κριτική που ασκήθηκε αυτές τις 4 συνεδριάσεις καια πό βουλευτές της ΝΔ σχετικά με διατάξεις του νομοσχεδίου του είπε ότι «είναι ενδιαφέρον ότι υπήρξε κριτική και από τα μέλη της συμπολίτευσης. Υπάρχει και μια απάντηση δική μου όχι της κυβερνησης. Έχω όνειρο να έρχονται οι βουλευτές της συμπολίτευσης και να ασκούν κριτικής στην κυβέρνηση. Έτσι αναβαθμίζεται ο ρόλος της Βουλής και του κοινοβουλευτικού πολιτεύματος. Έτσι θα έχουμε την πρωταρχία του κοινοβουλίου. Εχώ θέλω οι βουλευτές της πλειοψηφίας να είναι κριτικοί ακόμα και να καταψηφίζουν, το θεωρώ αυτό ότι είναι υγεία και ευχαριστώ πολύ για την κριτική τους…».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης από Λαμία: «Δεν έγινα υπουργός για να είναι ευχαριστημένοι οι συνδικαλιστές της Αριστεράς αλλά οι ασθενείς»
Αναφερόμενος σε προηγούμενη επίσκεψή του στο νοσοκομείο Λαμίας, έκανε λόγο για «τη μέρα που η γνωστή συμμορία της μιζέριας, έκανε τόσο μεγάλα επεισόδια ώστε στο τέλος επενέβη η ΕΛΑΣ»
Άδωνις Γεωργιάδης από Λαμία: «Δεν έγινα υπουργός για να είναι ευχαριστημένοι οι συνδικαλιστές της Αριστεράς αλλά οι ασθενείς»
9
Παρέμβαση Σαμαρά για το κλείσιμο 204 υποκαταστημάτων του ΕΛΤΑ - «Αποδυναμώνει την παρουσία του κράτους, η απόφαση να επανεξεταστεί»
«Να καταλάβουν λοιπόν οι υπεύθυνοι, ότι μια τέτοια απόφαση αποδυναμώνει σε όλη τη χώρα την αίσθηση της αναγκαίας παρουσίας του κράτους, πολύ περισσότερο ανάμεσα στους πιο αδύναμους»
Ο Αντώνης Σαμαράς 52