Κόσμος

Ισχυρή έκρηξη σε αγωγό αερίου στο Κεντάκι – Ένας νεκρός – video

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε την Πέμπτη στο Κεντάκι και συγκεκριμένα στην κομητεία Λίνκολν σε εγκαταστάσεις με αγωγούς φυσικού αερίου.

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας επιβεβαίωσε πως η έκρηξη σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης, τοπική ώρα, και ότι τα αίτια διερευνώνται. Από την έκρηξη έχασε τη ζωή του ένας άνθρωπος.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως και σπίτια τυλίχθηκαν στις φλόγες.

Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε τη έκρηξη σαν να «ανεμοστρόβιλο». Σύμφωνα με την Πυροσβεστική εκκενώθηκαν κτίρια στην περιοχή. Κάποιοι κάτοικοι μεταφέρθηκαν σε κοντινά νοσοκομεία χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Σημειώνεται ότι ο αγωγός ανήκει στην εταιρεία Enbridge Inc, που σε ανακοίνωσή της τονίζει πως η γραμμή αυτή απομονώθηκε και πως στο σημείο έχει φτάσει ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό για να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

https://twitter.com/Charlie_Lynch04/status/1156808325918527489

https://twitter.com/austinping99/status/1156802739948654593

Με πληροφορίες από cnn

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τέλος εποχής για τον USAID μετά από σχεδόν 60 χρόνια - Ό,τι απομείνει ενσωματώνεται στο υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ
Το «τέλος εποχής» για τον USAID μπορεί να οδηγήσει σε πάνω από 14 εκατομμύρια επιπλέον θανάτους ευάλωτων ανθρώπων μέχρι το 2030 – και το ένα τρίτο από αυτούς θα είναι παιδιά
USAID
Κακόγουστο αστείο Τραμπ στα εγκαίνια του κέντρου κράτησης μεταναστών «Alligator Alcatraz»: «Θα τους μάθουμε πώς να τρέχουν μακριά από αλιγάτορες»
Το κέντρο κράτησης μεταναστών «Alligator Alcatraz» είναι σε έναν τεράστιο υποτροπικό υγρότοπο, γεμάτο από αλιγάτορες, κροκόδειλους και πύθωνες
Ο Ντόναλντ Τραμπ στο προσωρινό κέντρο κράτησης μεταναστών «Αλκατράζ των αλιγάτορων» στο Οτσόπι της Φλόριντα
12