Ελλάδα

Καύσωνας: Ο Δήμος της Αθήνας ανοίγει οκτώ κλιματιζόμενες αίθουσες

Ο καύσωνας έχει ξεκινήσει ήδη την επέλασή του με τον Δήμο της Αθήνας να θέτει σε λειτουργία οκτώ κλιματιζόμενες αίθουσες. Για να προστατευθούν οι ευάλωτες ομάδες των συμπολιτών μας.

Οι υψηλές θερμοκρασίες και ο καύσωνας κάνουν τη ζωή μας δύσκολη. Γι’ αυτό τον λόγο αύριο Σάββατο (10.08.2019) θα είναι ανοιχτές οκτώ κλιματιζόμενες Λέσχες Φιλίας του Δήμου Αθηναίων για την προστασία των ευάλωτων ομάδων από τις υψηλές θερμοκρασίες, που αναμένεται να επικρατήσουν.

Ταυτόχρονα, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου λειτουργεί ο τηλεφωνικός αριθμός του δήμου Αθηναίων 1595 ως ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Οι αίθουσες που θα λειτουργούν ως σημεία δροσιάς είναι οι Λέσχες Φιλίας Αγίου Παύλου, Κουκακίου, Νέου Κόσμου, ‘Ανω Πετραλώνων, Κολοκυνθούς, Αγίου Ελευθερίου, Αγίου Μελετίου και Αμπελοκήπων.

Ο Δήμος της Αθήνας επίσης καλεί τους πολίτες να φροντίζουν και εκείνοι να παραμένουν γεμάτες με φρέσκο δροσερό νερό οι σαράντα ποτίστρες για τ΄αδέσποτα που έχουν τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία της Αθήνας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στις 15 Ιανουαρίου δικάζονται οι πρώτες αγωγές για τα ομαδικά sms του Υπ. Μεταφορών το 3ημερο της 28ης
Το sms έγραφε: «Το περσινό 3ημερο της 28ης, 14 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο. Αν αγαπάς την οικογένειά σου, πρόσεξε πώς οδηγείς. Καλό δρόμο. Υπουργείο Μεταφορών»
αυτοκίνητα στα διόδια 16
Παγωμένο τριήμερο με χιόνια, ισχυρούς ανέμους και πολικές θερμοκρασίες - Οι περιοχές που θα ντυθούν στα λευκά
Χιονοπτώσεις αναμένονται σε αρκετές περιοχές, από τη Σκύρο έως την Εύβοια, ενώ η πιο κρύα ημέρα θα είναι η Δευτέρα, με ισχυρό παγετό και μέγιστες θερμοκρασίες που δεν θα ξεπεράσουν τους 10 βαθμούς Κελσίου
Χιόνια στον Χορτιάτη
Ηλικιωμένοι ξεγέλασαν απατεώνα που παρίστανε υπάλληλο του ΔΕΔΔΗΕ για να τους κλέψει στα Γλυκά Νερά
Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι κατάλαβε την απάτη, αφού είχε πέσει ξανά θύμα εξαπάτησης, με αποτέλεσμα να κάνει ότι τον πιστεύει αλλά στην πραγματικότητα είχε ειδοποιήσει την αστυνομία
Γλυκά Νερά
18