Κόσμος

Μπλακ άουτ στο Λονδίνο και την Νοτιοανατολική Βρετανία

Τα προβλήματα ηλεκτροδότησης επηρεάζουν δρομολόγια των τρένων, αλλά και την κυκλοφορία αυτοκινήτων καθώς τέθηκαν εκτός λειτουργίας φωτεινοί σηματοδότες.

Χάος επικρατεί σε πολλές περιοχές της Βρετανίας, καθώς αντιμετωπίζουν σοβαρότατα προβλήματα ηλεκτροδότησης, μετά από μπλακ άουτ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το μπλακ άουτ επηρεάζει σχεδόν ολόκληρο το Λονδίνο, αλλά και τις νοτιοανατολικές περιοχές της Βρετανίας.

https://twitter.com/BreakingNAgency/status/1159868440980709377?s=20

Τα προβλήματα της ηλεκτροδότησης οφείλονται πιθανότατα σε απότομη πτώση της τάσης, και επηρεάζουν την κυκλοφορία στους δρόμους των πόλεων καθώς τέθηκαν εκτός λειτουργίας οι φωτεινοί σηματοδότες.

Το μπλακ άουτ επιφέρει αναστάτωση και στα δρομολόγια των τρένων, καθώς ή υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις ή και ακυρώσεις.

Το μπλακ άουτ επιβεβαίωσε και η εταιρεία ηλεκτροδότησης ενημερώνοντας μέσω Twitter πως είναι ενήμερη πως έχει διακοπεί η παροχή ρεύματος στο Λονδίνο και τη Νοτιοαναταλική Βρετανία. Το αποδίδει δε σε βλάβη του δικτύου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το παρασκήνιο του Κονκλάβιου που εξέλεξε τον Πάπα Λέοντα - Το φαβορί που εγκατέλειψε και ο «εμφύλιος» που ευνόησε τον νέο Ποντίφικα
«Ως άνθρωπος συνηθισμένος στην ομαδική εργασία, ο Ρόμπερτ Φράνσις Πρεβόστ φάνηκε σε πολλούς καρδινάλιους ως ο κατάλληλος για να κάνει τον παπισμό να εξελιχθεί σε μία πιο συλλογική μορφή»
Πάπας Λέων 1