Ελλάδα

Όπου φύγει φύγει! Μόνο χθες αναχώρησαν 24.779 επιβάτες από τον Πειραιά

Αυξημένη αναμένεται να είναι σήμερα, παραμονή του Δεκαπενταύγουστου, η κίνηση από τα λιμάνια του Πειραιά της Ραφήνας και του Λαυρίου, ενώ το Λιμενικό Σώμα έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διευκόλυνση των επιβατών.

Όσοι και όσες πρόκειται να ταξιδέψουν, καλό είναι να βρίσκονται μία ώρα νωρίτερα στην αποβάθρα αναχώρησης των πλοίων.

Για σήμερα από τον Πειραιά έχουν προγραμματιστεί 21 απόπλοι πλοίων, 13 από τη Ραφήνα και 5 από το Λαύριο. Χθες Τρίτη 13/8 από το λιμάνι του Πειραιά πραγματοποιήθηκαν 26 απόπλοι πλοίων ενώ αναχώρησαν 24.779 επιβάτες, 3.949 οχήματα, 828 δίκυκλα και 890 φορτηγά, για διάφορα νησιά του Αιγαίου.

Για τον Αργοσαρωνικό απέπλευσαν 38 πλοία με 6.819 επιβάτες, 676 ΙΧ οχήματα, 68 φορτηγά και 202 δίκυκλα. Από το λιμάνι της Ραφήνας πραγματοποιήθηκαν 13 απόπλοι πλοίων με 6.961 επιβάτες, 1.293 ΙΧ οχήματα, 78 φορτηγά και 142 δίκυκλα. Από το Λαύριο αναχώρησαν 5 πλοία με 1.592 επιβάτες 450 ΙΧ οχήματα 39 φορτηγά και 50 δίκυκλα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνεχόμενες αναβολές στην υπόθεση της μαζικής δηλητηρίασης σε κέντρο πρόνοιας στη Λέσβο - Ένας 60χρονος ΑμεΑ είχε πεθάνει από μολυσμένο φαγητό
Αγανακτισμένοι είναι οι συγγενείς του άτυχου 60χρονου που πέθανε από μολυσμένο φαγητό και νερό το 2021 - «Δεν μας ενημέρωσαν, θέλουμε να δικαιωθεί» λέει η οικογένειά του
Γηροκομείο 1