Κόσμος

Μάρτιν Φρίμαν: Λίγες οι πιθανότητες για τη συνέχιση του “Σέρλοκ”

Ο ηθοποιός Μάρτιν Φρίμαν μίλησε για το ενδεχόμενο της συνέχισης της τηλεοπτικής σειράς «Σέρλοκ». Δεν είναι και ιδιαίτερα αισιόδοξος.

Ο τελευταίος κύκλος της σειράς ολοκληρώθηκε τον Ιανουάριο του 2017 και Μάρτιν Φρίμαν που έπαιζε τον ρόλο του δρ. Γουάτσον αποκάλυψε ότι οι πιθανότητες να δημιουργηθεί μία πέμπτη συνέχεια της σειράς είναι «λίγες και μακρινές».

Σε συνέντευξή του στο Collider περιέγραψε τη σειρά ως μία «τεράστια, τεράστια, παγκόσμια επιτυχία και πέρα από οτιδήποτε θα μπορούσαμε να φανταστούμε» και οι συγγραφείς Στίβεν Μόφατ και Μαρκ Γκάτις θα πρέπει να ονειρευτούν κάτι πολύ ξεχωριστό για να επιστρέψουν .

«Αν είναι κάτι πολύ ξεχωριστό, και αν είναι κάτι πολύ ενδιαφέρον και διαφορετικό νομίζω ότι θα είμαστε όλοι ανοιχτοί σ’ αυτό» είπε και πρόσθεσε: «Πάντα ένιωθα ότι είναι ένα μεγάλο γεγονός, οπότε εάν είναι να κάνουμε περισσότερα, θα πρέπει να είναι αντάξιο αυτού. Δεν μπορούμε να επιστρέψουμε απλά με κάτι αρκετά καλό. Θα πρέπει να είναι πραγματικά, πραγματικά ξεχωριστό».

Αναγνώρισε ότι το φινάλε της τέταρτης σεζόν ήταν σαν μία «παύση» και πρόσθεσε ότι είναι οπαδός του «να σταματάς κάτι όταν το θέλεις».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η ιστορία του Έλι Κοέν της Μοσάντ: Ο κατάσκοπος που ξεγέλασε για 4 χρόνια τη Συρία και εκτελέστηκε δημόσια
Ο άνθρωπος που η Μοσάντ έστειλε στη Δαμασκό και δεν γύρισε ποτέ - Έμεινε κρεσασμένος για μία ολόκληρη μέρα σε κοινή θέα - Η ζωή του έγινε σειρά στο Netflix με τίτλο «The Spy»
Ο κατάσκοπος της Μοσάντ Έλι Κοέν εκτελέστηκε στη Συρία 2
Ο ελληνοαμερικανός κροίσος Τζον Κατσιματίδης θέλει να σώσει τους στρουθοκάμηλους που θανατώνονται λόγω της γρίπης των πτηνών
«Αυτά τα πουλιά θα μπορούσαν να είναι το κλειδί για ιατρικές ανακαλύψεις. Αντί για έρευνα, η κυβέρνηση τα εξοντώνει - και πρέπει να ρωτήσουμε γιατί. Ποιος επωφελείται από αυτή τη σιωπή;»
Ο Τζον Κατσιματίδης με την κόρη του, Άντρια 1