Κόσμος

Λίβανος: “Γάζωσαν” παλαιστινιακή θέση!

Αεροπορικά πλήγματα εναντίον παλαιστινιακής θέσης στη λιβανέζικη επικράτεια προκάλεσαν μόνο υλικές ζημιές σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες.

Αξιωματικός σε στρατιωτική θέση που ανήκει σε παλαιστινιακή οργάνωση στην πόλη Κουσάγια του Λιβάνου, κοντά στα σύνορα με τη Συρία, δήλωσε ότι έγιναν τρία αεροπορικά πλήγματα εναντίον της, που πάντως προκάλεσαν μόνο υλικές ζημιές.

Σύμφωνα με την πηγή αυτή, ισραηλινά μη επανδρωμένα, τηλεκατευθυνόμενα αεροσκάφη «έπληξαν μια από τις εγκαταστάσεις μας με τρεις μικρούς πυραύλους».

Πάντως «δεν υπήρξε καμία απώλεια, μόνο υλικές ζημιές», είπε ο αξιωματικός αυτός, ο Αμπού Μουχάμαντ, σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Αν Νάχαρ του Λιβάνου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πούτιν για τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια: «Οι Ευρωπαίοι είναι ληστές, θα έχουν σοβαρές συνέπειες» - Δείτε live
Δηλώνει έτοιμος να τερματίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία και τονίζει πως το Κίεβο δεν είναι έτοιμο για ειρηνευτικές συνομιλίες - Υποσχέθηκε να υπερασπιστεί τα δικαιώματα της Ρωσίας στα δικαστήρια σχετικά με τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία
Βλαντιμίρ Πούτιν
5
Ο Πούτιν δηλώνει πρόθυμος να λήξει τον πόλεμο και ρίχνει το «μπαλάκι» στην Ουκρανία: «Δεν είναι έτοιμη για ειρηνευτικές συνομιλίες»
Εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα εδάφη που κατακτά τον τελευταίο καιρό ο ρωσικός στρατός στην Ουκρανία, διαβεβαιώνοντας ότι «προελαύνει σε όλα τα μέτωπα»
Βλαντιμίρ Πούτιν