Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Γκρίνια και μουρμούρες για τα… αντανακλαστικά του κόμματος!

Με... μειωμένα αντιπολιτευτικά αντανακλαστικά εμφανίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ, γεγονός που έχει προκαλέσει σοβαρές μουρμούρες και γκρίνιες στα μέλη και τα στελέχη του κόμματος.

Όλα δείχνουν ότι για την ώρα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εμφανίζεται να έχει χάσει την περπατησιά του καθώς όπως φαίνεται η πλειοψηφία των στελεχών το ΣΥΡΙΖΑ ασχολείται αποκλειστικά με τα εσωτερικά θέματα του κόμματος και όχι με το τι κάνει η κυβέρνηση.

Η… αργοπορία του ΣΥΡΙΖΑ για τα Εξάρχεια

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν η αντίδραση του κόμματος χθες με αφορμή την επιχείρηση που έκανε η αστυνομία στα Εξάρχεια. Όπως είναι γνωστό οι 143 συλληφθέντες ήταν πρόσφυγες – γυναίκες με τα παιδιά τους στα χέρια και ανήλια που κρατούσαν τα παιχνίδια τους στην αγκαλιά – από το Ιράν, την Συρία και το Αφγανιστάν ενώ δεν συνελήφθη κανένας έμπορος ναρκωτικών.

ΣΥΡΙΖΑ
“Μουρμούρες” στον ΣΥΡΙΖΑ…

Οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των πολιτών στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση επέλεξε την ίδια ώρα να ανακοινώσει την άρση των capital controls.

[read4more]

Το γεγονός αυτό, ενώ έγινε γνωστό νωρίς πρωί, μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι δεν υπήρχε καμία αντίδραση από τον ΣΥΡΙΖΑ. Η πρώτη αντίδραση ήρθε από τον Δημήτρη Τζανακόπουλο στην Βουλή και λίγο αργότερα υπήρξε και γραπτή δήλωση του υπεύθυνου τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Ραγκούση. Η επίσημη ανακοίνωση από την Κουμουνδούρου βγήκε στις 19:00 το απόγευμα.

Όλες αυτές τις ώρες οι αντιδράσεις των μελών του ΣΥΡΙΖΑ στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης ήταν ιδιαίτερα έντονες και δεικτικές για την αργοπορημένη αντίδραση του κόμματος τους καθώς οι συλλήψεις των προσφύγων σε συνδυασμό με τις δηλώσεις του εκπροσώπου της αστυνομίας κ. Μπαλάσκα ο οποίος χαρακτήρισε «σκουπίδια και σκόνη» τους ανθρώπους που συνελήφθησαν αποτελούν βασικό θέμα στην κοινωνική ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα, πάντως, Τρίτη, 27.08.2019, αναμένεται να συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να εξετάσει όλα τα θέματα που αφορούν το συνέδριο. Οι πληροφορίες λένε ότι εκεί ο Πάνος Σκουρλέτης θα θέσει το θέμα των επιθέσεων που δέχεται από μια μερίδα του Τύπου, ζητώντας από τους συντρόφους του να πάρουν θέση.

Ρεπορτάζ: Ελένη Καλογεροπούλου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημοσκόπηση Real Polls: Διψήφιο προβάδισμα για τη ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ – Το 54,3% δεν εμπιστεύεται κανέναν πολιτικό αρχηγό να ηγηθεί της προοδευτικής παράταξης
Το 13,5% των πολιτών θεωρεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να ηγηθεί της «κατακερματισμένης» προοδευτικής παράταξης και να την οδηγήσει στην κυβέρνηση
Κάλπη
Σκληρή επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ – «Ξεπέρασε κάθε χυδαιότητα ο Φλωρίδης, να παραιτηθεί άμεσα»
O Γιώργος Φλωρίδης, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να επιτεθεί στην Ζωή Κωνσταντοπούλου δημοσιοποίησε τα ονόματα τεσσάρων γυναικών που βιάστηκαν παραβιάζοντας έτσι τα προσωπικά δεδομένα
Το λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ 2
Παύλος Μαρινάκης για τις απειλές που κατήγγειλε η Μαρία Καρυστιανoύ: Όταν λέμε ότι κάποιος θέλει να μας σκοτώσει τα παιδιά, και θέλουμε αυτό να ερευνηθεί, λέμε ονόματα
«Έχω απόλυτο σεβασμό σε μία μάνα που έχει χάσει το παιδί της και έχουμε κάθε λόγο να μην είμαστε από πριν αρνητικοί σε κάτι το οποίο λέγεται στο δημόσιο διάλογο»
Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης 3