Κόσμος

Ο Μπραντ Πέιζλι θα πρωταγωνιστήσει σε κωμική σειρά της Amazon

O τραγουδιστής της κάντρι, Μπραντ Πέιζλι, θα πρωταγωνιστήσει και θα είναι εκτελεστικός παραγωγός της τηλεοπτικής κωμικής σειράς "Fish Out of Water" για την πλατφόρμα streaming της Amazon.

Το κωμικό χάρισμα του βραβευμένου με Grammy τραγουδιστή -τραγουδοποιού δοκιμάστηκε στην τηλεόραση, κυρίως στον ρόλο του συμπαρουσιαστή στην τελετή απονομής των βραβείων της Ένωσης Κάντρι Μουσικής (CMA Awards) καθώς και στη συμμετοχή του σε διαφημίσεις ασφαλιστικής εταιρείας.

Το Hollywood Reporter αναφέρει ότι στη νέα σειρά ο χαρακτήρας που θα υποδύεται ο Πέιζλι θα κάνει ό,τι είναι καλύτερο για να μετατρέψει μία επίδειξη ψαρέματος σε κάτι συγκρίσιμο με το αποτυχημένο Fyre Festival.

Το σενάριο της σειράς υπογράφει ο A.D. Miles (Arrested Development, The Tonight Show Starring Jimmy Fallon), ο οποίος θα είναι εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τους Γουίλ Άρνετ, Πίτερ Πριντσιπάτο, Μαρκ Φόρμαν και τον Πέιζλι, τον επί σειρά ετών μάνατζερ του, Μπιλ Σίμονς.

Ο τραγουδιστής έχει κάνει στο παρελθόν ειδικές εμφανίσεις στις τηλεοπτικές σειρές, The Crazy Ones, According to Jim, King of the Hill και Nashville.

Το 2014 εμφανίστηκε σε ένα επεισόδιο της σειράς “Two and a Half Men” και την ίδια χρονιά δάνεισε τη φωνή του σε χαρακτήρες της σειράς της Disney “Plane: Fire & Rescue”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο ΟΗΕ προειδοποιεί για απόσχιση της Σερβικής Δημοκρατίας στη Βοσνία Ερζεγοβίνη: «Η πιο σοβαρή κρίση εδώ και δεκαετίες»
Η ηγεσία της Σερβικής Δημοκρατίας ενέκρινε νόμους που υπονομεύουν κρατικούς θεσμούς και πρότεινε σχέδιο Συντάγματος, αφήνοντας να εννοηθεί πρόθεση για de facto απόσχιση
Βοσνία
22χρονος με τσεκούρι αποκεφάλισε μια γυναίκα στο πανεπιστήμιο της Βαρσοβίας - Χειροπέδες στον δράστη
«Η αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα που εισήλθε στην πανεπιστημιούπολη. Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε, άλλος ένας διακομίστηκε τραυματισμένος σε νοσοκομείο», αναφέρει η αστυνομία
Η αστυνομία απέκλεισε τους χώρους του Πανεπιστημίου, μετά την επίθεση