Κόσμος

Τραμπ για εμπορικό πόλεμο: Οι διαπραγματεύσεις με την Κίνα πήγαν απρόσμενα καλά

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, θα κάνει δεκτό τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης της Κίνας, Λίου Χε, στις 14:45 [21:45 ώρα Ελλάδας] σήμερα, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος, καθώς οι κυβερνήσεις των δύο μεγαλύτερων οικονομιών του κόσμου προσπαθούν να κλείσουν συμφωνία για να τερματιστεί ο εμπορικός πόλεμος ανάμεσά τους.

Ο Ρεπουμπλικάνος προανήγγειλε νωρίτερα πως θα συναντιόταν με τον Λίου, ο οποίος είναι ο επικεφαλής της κινεζικής αντιπροσωπείας που διεξάγει διαπραγματεύσεις με την κυβέρνησή του στην Ουάσινγκτον, αλλά δεν είχε γίνει σαφές πότε ακριβώς.

Αξιωματούχος της κυβέρνησης Τραμπ διαβεβαίωσε το πρακτορείο ειδήσεων Reuters πως ο τρέχων γύρος των διαπραγματεύσεων των δύο πλευρών πήγε απρόσμενα καλά, «καλύτερα από ό,τι αναμενόταν».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι απαράδεκτες αναρτήσεις του αδερφού του Πάπα Λέοντα - Κατακεραύνωνε Δημοκρατικούς και woke ατζέντα
Ο Λούις, είναι οπαδός του Τραμπ και έχει κάνει πολλές αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, εκφράζοντας την δυσαρέσκειά του απέναντι στην woke ατζέντα και τους Δημοκρατιξκούς
Ο αδερφός του νέο Ποντίφικα, Λούις Πρεβόστ και ο Πάπας Λέων 1