Κόσμος

Στο νοσοκομείο ο Τζίμι Κάρτερ!

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζίμι Κάρτερ εισήχθη χθες, Δευτέρα, στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε ιατρική επέμβαση στο κεφάλι έπειτα από πρόσφατες πτώσεις, ανακοίνωσε το ίδρυμα που φέρει το όνομά του.

Ο 95χρονος Κάρτερ “εισήχθη στο Emory University Hospital (χθες) το απόγευμα για επέμβαση που έχει στόχο την ανακούφιση της πίεσης στον εγκέφαλό του που οφείλεται σε αιμορραγία που υπέστη έπειτα από πρόσφατες πτώσεις του”, πρόσθεσε η ίδια πηγή, διευκρινίζοντας ότι η επέμβαση έχει προγραμματιστεί να γίνει σήμερα το πρωί.

“Ο πρόεδρος Κάρτερ ξεκουράζεται και η σύζυγός του, η 92χρονη Ρόζαλιν, βρίσκεται στο πλάι του”, πρόσθεσε το Carter Center.

Ο πρώην πρόεδρος είχε νοσηλευτεί στα τέλη Οκτωβρίου για κάταγμα στην λεκάνη που είχε προκληθεί από πτώση μέσα στο σπίτι του. Το ίδρυμά του είχε αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι το κάταγμα ήταν “ελαφρύ”.

Ο Δημοκρατικός πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ (1977-1981), ο γηραιότερος πρώην πρόεδρος στην ιστορία της χώρας, είχε τραυματιστεί επίσης στο κεφάλι στις 6 Οκτωβρίου και πάλι πέφτοντας μέσα στο σπίτι του, αλλά την επόμενη ημέρα παρέστη σε εκδήλωση της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Habitat for Humanity που αφορούσε σε σχέδιο για την κατασκευή σπιτιών, κατά την οποία ήταν όρθιος και δραστήριος, μολονότι το πρόσωπό του ήταν πρησμένο και είχε ένα τσιρότο που κάλυπτε 14 ράμματα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι απαράδεκτες αναρτήσεις του αδερφού του Πάπα Λέοντα - Κατακεραύνωνε Δημοκρατικούς και woke ατζέντα
Ο Λούις, είναι οπαδός του Τραμπ και έχει κάνει πολλές αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, εκφράζοντας την δυσαρέσκειά του απέναντι στην woke ατζέντα και τους Δημοκρατιξκούς
Ο αδερφός του νέο Ποντίφικα, Λούις Πρεβόστ και ο Πάπας Λέων