Lifestyle

Άννα Βίσση: Έτσι διαψεύδει τις φήμες για το «Just The 2 Of Us»!

Η τραγουδίστρια έδωσε τέλος στην παραφιλολογία των τελευταίων ημερών.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πριν λίγο καιρό έγινε γνωστό πώς το «Just the 2 of us» θα επιστρέψει στις τηλεοπτικές μας οθόνες, μέσα από τη συχνότητα του Open, με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη. Το πρώτο πρόσωπο που έχει ανακοινωθεί ότι θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του show είναι η Άντζελα Δημητρίου, ενώ στο «Πρωινό» της Δευτέρας 11 Νοεμβρίου ο Άρης Καβατζίκης στον τηλεοπτικό αέρα τα άλλα δύο πρόσωπα που θα βρίσκονται δίπλα της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του, πρόκειται για την Άννα Βίσση και τον Φοίβο.

Διαβάστε περισσότερα στο tlife.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Μοιρασμένοι οι οπαδοί των Metallica για την συναυλία στα ΟΑΚΑ - «Εμπειρία ζωής, τα έδωσαν όλα», «πολύ λίγη εμφάνιση για 150 ευρώ»
Την ώρα που πάνω από 80.000 άνθρωποι «χτυπιούνταν» μέσα στο ΟΑΚΑ υπό τους σκληρούς ήχους των Metallica, έξω από το στάδιο είχε στηθεί μια άλλη, παράλληλη «συναυλία»
Metallica στο ΟΑΚΑ
21