Lifestyle

Ο άνθρωπος που άλλαξε τον οίκο Louis Vuitton

Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία πως ό, τι αγγίζει ο Virgil Abloh μετατρέπεται αυτομάτως σε κάτι cool. Πείτε τον ιθύνοντα νου ή απλά τυχερό, απλά ποτέ μην τον αποκαλέσετε “σχεδιαστή” ή “imagemaker”.

Ως επικεφαλής των ανδρικών ενδυμάτων στον πολυτελή οίκο μόδας Louis Vuitton, ο Abloh θέλει απλά να είναι γνωστός ως ο τύπος που προσπαθεί να επαναπροσδιορίσει την έννοια του “καλλιτεχνικού διευθυντή” για μια ολόκληρη νέα γενιά.

Διαβάστε περισσότερα στo perpetual.gr.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Μάρκος Σεφερλής: Bαρύ πένθος για την οικογένειά του – Πέθανε ο θείος του που ήταν πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας
«Ήσουν ο κηδεμόνας μου στο σχολείο, επειδή ήξερες περισσότερα γράμματα από τον πατέρα μου», αναφέρει μεταξύ άλλων στη συγκινητική του ανάρτηση ο γνωστός κωμικός
Μάρκος Σεφερλής