Lifestyle

Ατύχημα για την Άντζυ Σαμίου – Μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας

Ατύχημα για την Άντζυ Σαμίου. Τι συνέβη στην αγαπημένη τραγουδίστρια;
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μια απροσεξία ήταν αρκετή για να βρεθεί στο Ασκληπιείο της Βούλας με σπασμένο χέρι η γνωστή τραγουδίστρια Άντζυ Σαμίου. Ως λάτρης των social media και ειδικά του Facebook, η ίδια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τον… πόνο της, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται το δεξί της χέρι στον γύψο και τυλιγμένο με γάζες.

Διαβάστε περισσότερα στο tlife.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Μοιρασμένοι οι οπαδοί των Metallica για την συναυλία στα ΟΑΚΑ - «Εμπειρία ζωής, τα έδωσαν όλα», «πολύ λίγη εμφάνιση για 150 ευρώ»
Την ώρα που πάνω από 80.000 άνθρωποι «χτυπιούνταν» μέσα στο ΟΑΚΑ υπό τους σκληρούς ήχους των Metallica, έξω από το στάδιο είχε στηθεί μια άλλη, παράλληλη «συναυλία»
Metallica στο ΟΑΚΑ
8