Χωρίς κατηγορία

“Σκληρή” απάντηση της Λευκωσίας στην Άγκυρα για τον “Πορθητή”

Η Κύπρος «απάντησε» στην έναρξη των γεωτρήσεων του «Πορθητή» στην κατεχόμενη Καρπασία, με μια σκληρή ανακοίνωση της κυπριακής Προεδρίας που «αδειάζει» τους ισχυρισμούς και τα ενεργειακά σχέδια της Άγκυρας στην κυπριακή ΑΟΖ.

Η Κύπρος «βγάζει στη σέντρα» τις παράνομες τουρκικές δραστηριότητες και γεωτρήσεις στην κυπριακή Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, με ανακοίνωση της Προεδρίας που δημοσιεύτηκε πριν από λίγη ώρα, όπως μεταδίδουν τα κυπριακά μέσα ενημέρωσης.

Διαβάστε αναλυτικά στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Μπλόκα και σαρωτικοί έλεγχοι στα σχολικά λεωφορεία της Αθήνας: Έπεσαν με το «καλημέρα» πρόστιμα εκατοντάδων ευρώ
Zώνες ασφαλείας, ελαστικά, ΚΤΕΟ, έγγραφα του οδηγού, ταχογράφο αλλά και αυτοκόλλητα με ειδική σήμανση, μεταξύ αυτών που ελέγχουν τα στελέχη της Τροχαίας
Σχολικό λεωφορείο
3