Κόσμος

Πομπέο: Δεν… ξέρει, δεν είδε για την Γιοβάνοβιτς!

Ο Μάικ Πομπέο... απέφυγε να υπερασπιστεί την πρέσβειρα Μαρί Γιοβάνοβιτς, μετά την επίθεση που δέχτηκε εκείνη από τον πρόεδρο Τραμπ.

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ δήλωσε σήμερα υπερήφανος για όσα έχει πετύχει η χώρα του στην Ουκρανία αλλά απέφυγε να υπερασπιστεί την πρώην πρέσβειρα Μαρί Γιοβάνοβιτς, στην οποία επιτέθηκε μέσω του Twitter ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

Click4more: Ούτε ιερό, ούτε όσιο για τον Τραμπ: Αποδοκίμασε μάρτυρα την ώρα που κατέθετε εναντίον του!

«Θα σας παραπέμψω στον Λευκό Οίκο για συγκεκριμένες δηλώσεις και τα λοιπά. Δεν έχω τίποτα άλλο σήμερα (να πω) για τη διαδικασία παραπομπής των Δημοκρατικών», είπε, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο αν συμφωνεί με την αρνητική εκτίμηση του Τραμπ για το έργο της Αμερικανίδας πρέσβειρας.

«Αν κάποιος άλλος έχει μια ουσιαστική ερώτηση για κάτι που να ενδιαφέρει τον κόσμο, θα χαρώ να την ακούσω», συνέχισε ο επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μαλαισία: 7 νεκροί σε ναυάγιο λέμβου με μετανάστες κοντά στα σύνορα με την Ταϊλάνδη
Οι μαλαισιανές αρχές έχουν ανασύρει τουλάχιστον επτά σορούς και έχουν διασώσει 13 επιζώντες, μετά την ανατροπή σκάφους που μετέφερε μέρος ομάδας περίπου 300 μεταναστών, πιθανότατα από τη Μιανμάρ
Ναύτης της Μαλαισιανής Υπηρεσίας Θαλάσσιας Επιβολής του Νόμου ελέγχει έναν επιζώντα που διασώθηκε από το πλήρωμα ενός αλιευτικού σκάφους, μετά τη βύθιση ενός σκάφους από το Buthidaung της Μιανμάρ κοντά στα σύνορα Μαλαισίας-Ταϊλάνδης
Βρετανία: Παραιτήθηκε ο γενικός διευθυντής του BBC μετά την καταγγελία για μοντάζ σε ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ
Αποχωρεί και η επικεφαλής του BBC News, Ντέμπορα Τέρνες, εν μέσω καταγγελιών για έλλειψη πολιτικής ουδετερότητας και παραπλανητικό μοντάζ σε ομιλία του πρώην προέδρου των ΗΠΑ
Ο γενικός διευθυντής της BBC, Τιμ Ντέιβι